Μιμή Ντενίση: Το εξοχικό της στο Θεολόγο είναι σκέτος παράδεισος
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Το εξοχικό της στο Θεολόγο είναι σκέτος παράδεισος

Όταν μια γυναίκα έχει στιλ, θα δεις και στο σπιτικό της να έχει την προσωπική της πινελιά. Και όταν μιλάμε για την Μιμή Ντενίση τότε τα λόγια περιττεύουν!

Αυτό το διάστημα η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στην εξοχική της κατοικία, στο Θεολόγο.

Εκεί, η Μιμή Ντενίση βρίσκει την ηρεμία της, είναι το μέρος που χαλαρώνει κα δημιουργεί, είναι ο επίγειος παράδεισός της και είναι θαύμα.

Κολύμπι στην πισίνα και στη θάλασσα, φαγητό, βόλτες στη φύση, παρέα με αγαπημένους τους ανθρώπους και αγκαλιές συνθέτουν την καθημερινότητά της κι έτσι περνά τις μαγευτικές καλοκαιρινές στιγμές της.

Η βίλα της στο Θεολόγο διαθέτει τα πάντα και πρόσφατα μέσα από μια φωτογραφία είδαμε πώς έχει διακοσμήσει και τον κήπο της.

Με τεράστια πισίνα και διακόσμηση απίθανη, από τα μπαμπού σκαμπό μέχρι και τα ποτήρια της πάνω στο τραπέζι είναι πραγματικά θαυμάσια. «Τεμπελικα απογευματα! Επιτελους! #lazyafternoons #lovemyhouse #theologos #serenity #myfavoriteholidaystyle», ήταν το σχόλιο της.

«Ήρθα πρώτη φορά διακοπές στο σπίτι της Αλίκης κι όταν πήγα στο εξοχικό της τρελάθηκα! Εμένα δεν με νοιάζει να έχουμε μία βίλα, με νοιάζει να έχουμε ένα αγρόκτημα… ήθελα να έχω το μποστάνι μου, τα δέντρα μου… και τελικά έχω ένα μεγάλο κτήμα», έχει πει για το εξοχικό της.

Δες το από άκρη σε άκρη στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved