Άγριες Μέλισσες: Δείτε την Πηνελόπη με μαγιό και θα... τρίβετε τα μάτια σας!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Δείτε την Πηνελόπη με μαγιό και θα... τρίβετε τα μάτια σας!

Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Μαρία Πετεβή, απολαμβάνει τα πρώτα μπάνια της σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Αττικής και εμείς απολαμβάνουμε εκείνη με μαγιό

Η ηθοποιός η οποία στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 μοιράζει την καρδιά της ανάμεσα σε δύο άντρες, στο βίντεο που ανέβασε από την εξόρμησή της στην παραλία Πούντα στο Λαγονήσι, απέδειξε πως διαθέτει πολύ χιούμορ.

Ο λόγος; Είχε πάρει ένα αντηλιακό και είχε... λουστεί με αυτό! Και η αλήθεια είναι πως το δέρμα της είναι πολύ ανοιχτόχρωμο για να μην προστατεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον ήλιο. Μόνο που η ηθοποιός μάλλον... το παράκανε αφού έβαζε αλόγιστο στο σώμα της αντηλιακό.

Φυσικά, με πολλή δόση χιούμορ έκανε... ντους με αντηλιακό όμως εμείς προσέξαμε κάτι άλλο. Φυσικά την τέλεια σιλουέτα της αλλά και το γεγονός πως ενώ δεν είχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, δεν διέφερε καθόλου από την εικόνα της που έχουμε συνηθίσει όταν την παρακολουθούμε στη σειρά.

Η... κόρη του Δούκα δείχνει να απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι, απαλλαγμένη από σκοτούρες και επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες βέβαια σε λίγες εβδομάδες θα ξαναξεκινήσουν μιας και θα γίνει επανεκκίνηση στη συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά του ΑΝΤ1 όπου συμμετέχει.

Μέχρι τότε όμως, η ίδια δείχνει αποφασισμένη να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή στη θάλασσα, γεμίζοντας μπαταρίες για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο με μπικίνι και σε... τρελά κέφια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved