Φωτεινή Δάρρα: Η αποκάλυψη για το μυστικό γάμο της που δε γνωρίζαμε
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: Η αποκάλυψη για το μυστικό γάμο της που δε γνωρίζαμε

Η Φωτεινή Δάρρα μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης με τον Γιώργος Παπαχριστούδη παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2018, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη που σήμερα είναι έξι χρονών.

Η Φωτεινή Δάρρα μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με το παιδί, ποια χαρακτηριστικά της δε θα ήθελε να πάρει, ενώ αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν είχε ανακοινώσει τον γάμο της.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σου η κόρη σου;

Εβγαλε στην επιφάνεια τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι σ σημαντικότερος λόγος για να ζω. Στις δύσκολες στιγμές του αναγκαστικού εγκλεισμού σκεφτόμουν πόσο τυχερή είμαι που υπάρχει στη ζωή μου. Είναι το φως μου».

-Ποιο από τα χαρακτηριστικά σου δεν θα ήθελες να πάρει;

«Θέλω να μπορεί να διαχειρίζεται καθετί που της συμβαίνει με ψυχραιμία. Να μη βάζει μέσα της πράγματα, να μη στεναχωριέται. Με στενοχωρεί κάποιες φορές, ακόμα και σήμερα που πλέον έχω ωριμάσει, π σκοτεινή πλευρά ενός μέρους αυτού του κόσμου. Προσπαθώ να μάθω την κόρη μου να τη διαχειρίζεται και να απολαμβάνει την ομορφιά της καλοσύνης των ανθρώπων. Το καλό πάντα νικάει!».

-Δεν είχες ψύχραιμη ματιά στις τρικυμίες;

«Οταν ήμουν μικρότερη, όχι. Δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τις καταστάσεις. Με οδηγούσαν πολλές φορές οι συνθήκες. Τώρα πια προσεγγίζω διαφορετικά τα πράγματα. Μετρούν η ωριμότητα, η εμπειρία ζωής».

-Αντέχεις την κριτική;

«Φυσικά! Πάντα επιζητώ την καλοπροαίρετη κριτική».

-Κατά καιρούς κάποιοι ίσως σε είχαν στο μυαλό τους ως μια απόμακρη και απρόσιτη παρουσία. Εσύ νιώθεις έτσι;

«Είμαι το εντελώς αντίθετο. Κάθε άλλο παρά απόμακρη. Μου δίνει χαρά η επαφή με τον κόσμο! Είναι ζητούμενο μου».

-Μου έκανε εντύπωση το ότι δεν θελήσατε να δημοσιοποιήσατε τον γάμο σας με τον Γιώργο Παπαχριστούδη. Ουσιαστικά τυχαία, από μια φωτογραφία του Γιώργου Νταλάρα, μάθαμε ότι παντρευτήκατε…

«Ο Γιώργος συνεργαζόταν εκείνη την εποχή με τον Γιώργο Νταλάρα και παραβρέθηκε σε αυτή τη στιγμή. Δεν κάναμε κρυφό γάμο, απλώς δεν τον ανακοινώσαμε δημόσια. Θέλαμε να ζήσουμε την αλήθεια του μυστηρίου. Μετά μαθεύτηκε, όπως ήταν φυσικό να συμβεί».

Και έτσι παντρευτήκατε σε ένα πολύ μικρό εκκλησάκι μακριά από κάμερες και φωτογράφους στο χωριό του Γιώργου.

«Ετσι το ονειρευόμασταν. Παντρευτήκαμε στο πανέμορφο μικρό χωριό του Γιώργου, τα Κουφάλια, που απέχουν περίπου μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη. Ηταν πολύ συγκινητική μέρα. Ήταν παρόντες όλοι οι παιδικοί φίλοι μας. Είχαμέ δίπλα μας μόνο τους πολύ δικούς μας ανθρώπους. Ηταν κλειστός γάμος, με λιγότερους από 100 καλεσμένους».

Φαντάζομαι ότι για εσάς ήταν μια μέρα γεμάτη αγάπη και χαρά.

«Ναι. Ηταν όλα πολύ όμορφα, ήρεμα γλυκά και παρεΐστικα. Το τραπέζι του γάμου έγινε στην αυλή του σπιτιού του Γιώργου. Τα επιμεληθήκαμε όλα με τις φίλες μου. Δεν υπήρχε τίποτα στημένο. Μαγείρεψε η μητέρα του και ζητήσαμε από μία μικρή ταβέρνα φίλων μας, που φτιάχνουν τα πάντα με τα δικά τους αγνά υλικά του χωριού, να φέρουν παραδοσιακά εδέσματα. Μέχρι και τα σερβίτσια που υπήρχαν στο τραπέζι ήταν των μαμάδων μας», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved