Δέσποινα Βανδή-Μελίνα Νικολαϊδου: Με μπικίνι στην παραλία! (photos)
Showbiz

Δέσποινα Βανδή-Μελίνα Νικολαϊδου: Με μπικίνι στην παραλία! (photos)

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνουν τις διακοπές τους και δείχνουν να περνούν πολύ καλά. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μετά από το τέλος των γυρισμάτων σε διάφορα νησιά της χώρας μας για την μαγειρική-ταξιδιωτική εκπομπή της, με τελευταίο στασθμό την όμορφη Κύθνο, θέλησε να αφιερώσει χρόνο για την προσωπική της ξεκούραση και φυσικά να περάσει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν, βρίσκεται σε κάποιον επίγειο παράδεισο της Ελλάδας, τον οποίο δεν αποκαλύπτει. Αλλά και τι έγινε; Σημασία έχει πως η Δέσποινα Βανδή ξεκουράζεται, ηρεμεί και χαίρεται τα αγαπημένα της πρόσωπα σε μία όμορφη παραλία κάπου στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία της σήμερα με την κόρη της Μελίνα σε... τρελά κέφια. Η ευτυχής μαμά η οποία δείχνει να έχει χτίσει μία πολύ δυνατή σχέση με το κοριτσάκι της, το αποκαλεί χαϊδευτικά "monkey" και λατρεύει κάθε τους στιγμή στις διακοπές τους.

Φυσικά, η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της, κατέκτησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά εκατοντάδες likes, με τη Μελίνα φυσικά να κλέβει την παράσταση! Δείτε την παρακάτω μαζί με όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το φετινό καλοκαίρι της Δέσποινας Βανδή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved