Μέγκι Ντρίο: Το δριμύ κατηγορώ της για τους κριτές του GNTM (Photos)
Showbiz

Μέγκι Ντρίο: Το δριμύ κατηγορώ της για τους κριτές του GNTM (Photos)

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα «έξω απ΄τα δόντια».

Δεν δίστασε μάλιστα να τα «χώσει» με τον δικό της τρόπο στους κριτές του GNTM.

Το γεγονός ότι έχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση δεν σε βοήθησε να το ξεπεράσεις πιο εύκολα όλο αυτό;

Όχι, το αντίθετο μπορώ να σου πω. Υπήρχαν φορές που η ομορφιά μου με χαντάκωνε. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουν ότι μια ωραία κοπέλα θα είναι μορφωμένη, σοβαρή, ακόμη κι ότι μπορεί να κάνει μόντελινγκ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ο Δημήτρης Σκουλός μου έλεγε ότι δεν θα μπορέσω να κάνω high fashionμόντελινγκ επειδή είμαι πολύ όμορφη. Τελικά τον διέψευσα αφού περπάτησα στο fashion week του Παρισιού.

Σε είχε πειράξει αυτό το σχόλιο τότε από τον Δημήτρη Σκουλό;

Φυσικά και με είχε πειράξει. Γενικά οι κριτές με ενοχλούσαν πολύ σε αυτό το παιχνίδι με τα σχόλια τους. Βέβαια όλο αυτό γινόταν για να με πεισμώσουν παραπάνω. Η καριέρα μου στον χώρο του μόντελινγκ πήγε πολλά βήματα παραπάνω μετά το «GΝΤΜ». Οι συγκεκριμένοι κριτές δεν μου το έχουν αναγνωρίσει ακόμη αλλά θα γίνει σύντομα.

Αν σε συναντούσε κάπου έξω η Βίκυ Καγιά θα σου μιλούσε πιστεύεις;

Εύχομαι να μου μιλούσε (γέλια). Θεωρώ ότι θα της αρέσει πολύ το νέο μου κούρεμα. Αν και είχε κάνει κάποια αρνητικά σχόλια για μένα, όταν γύρισα από το Παρίσι και μετά δεν είπε ξανά τίποτα. Προφανώς θα κατάλαβε ότι έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και θα νιώθει χαρούμενη για μένα. Η Βίκυ Καγιά άλλωστε ξέρει πόσο δύσκολη αγορά είναι το Παρίσι γιατί έχει δουλέψει εκεί.

Αν σου έκαναν πρόταση να πήγαινες στην κριτική επιτροπή του «GΝΤΜ» θα δεχόσουν;

Φυσικά και θα μπορούσα να σταθώ στην κριτική επιτροπή. Έχω κάνει τεράστια βήματα ανόδου στην καριέρα μου ως μοντέλο. Ειδικά εφέτος ετοιμάζομαι να ταξιδέψω Νέα Υόρκη για το fashion week. Μετά από όλα αυτά θα μπορούσα άριστα να κρίνω τις νέες παίκτριες, είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved