Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ έχει σήμερα γενέθλια και δεν φαντάζεστε πόσο γίνεται!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ έχει σήμερα γενέθλια και δεν φαντάζεστε πόσο γίνεται!

Η Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες, ή αν προτιμάτε η Μαρία Κίτσου, έχει σήμερα γενέθλια και φυσικά η σελίδα της στο Instagram έχει γεμίσει από ευχές!

Φίλοι και γνωστοί σπεύδουν σήμερα από το πρωί να ευχηθούν στην πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση και επέβαλε με τον τρόπο της την επιστροφή της μυθοπλασίας στα κανάλια.

Η τηλεοπτική Λενιώ λοιπόν σήμερα γίνεται 41 ετών και η ίδια δείχνει να χαίρεται πολύ για τον καταιγισμό ευχών που δέχεται από όλους όσοι την αγαπούν και την παρακολουθούν σε αυτή τη σπουδαία πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.

Η Μαρία Κίτσου έχει μακρά πορεία στο θέατρο μιας και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο για πρώτη φορά στα 24 χρόνια της.

Οι άνθρωποι του θεάτρου εντόπισαν από νωρίς το ταλέντο της στην υποκριτική και την εμπιστεύτηκαν για σπουδαίους ρόλους σε σημαντικά έργα του θεάτρου παγκοσμίου, κυρίως του κλασικού ρεπερτορίου.

Αν και ήταν πολύ δημοφιλής στον κόσμο της υποκριτικής μόλις πριν από έναν χρόνο έγινε ευρέως γνωστή μέσω του ρόλου της ως Ελένη Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες.

Η Μαρία Κίτσου, αν και στη σειρά υποδύεται τον ρόλο μιας πολύ συγκροτημένης αλλά βαθιά πονεμένης γυναίκας στο Διαφάνι, στην πραγματική ζωή είναι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα με αρκετά μεγάλη δόση χιούμορ που και χαβαλέ κάνει και πλάκες στους φίλους της σκαρώνει και τα πειράγματα των άλλων δέχεται με πολύ θετική διάθεση.

Δείτε μέρος των stories των φίλων της που της εύχονται τα χρόνια πολλά για τα σημερινά γενέθλιά της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved