Άγριες Μέλισσες: Το άγνωστο προσωπικό δράμα της Μαρίας Κίτσου! (photos)
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Το άγνωστο προσωπικό δράμα της Μαρίας Κίτσου! (photos)

Μία άγνωστη ιστορία ζωής, από τις πιο πικρές, έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη Μαρία Κίτσου ή αν προτιμάτε Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες.

Η φωτεινή αυτή προσωπικότητα και λαμπρή ηθοποιός, από τις καλύτερες της γενιάς της, έχει βιώσει προσωπικά ένα πραγματικά μεγάλο δράμα και μάλιστα σε πολύ τρυφερή ηλικία.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της στο διαδίκτυο, η Μαρία Κίτσου, μόλις στα 24 χρόνια της αναγκάστηκε να βιώσει μία πολύ μεγάλη απώλεια που τη στιγμάτισε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η 41χρονη ηθοποιός μεγάλωσε στα Τρίκαλα και σπούδασε στο τμήμα Θεολογίας το οποίο όμως παρακολούθησε για τρία χρόνια αφού την κέρδισε η υποκριτική. Αν και της άρεσε αυτό που σπούδαζε, είχε μαγευτεί από το θέατρο και ήθελε να το υπηρετήσει με όποιον τρόπο της δινόταν η ευκαιρία.

Όταν λοιπόν ήταν 24 χρονών και παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της και ιδιαίτερα του πατέρα της, αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου και πέρασε, μετά από δύο προσπάθειες. Η πρώτη της πρεμιέρα ήταν με το έργο «Ο Ηλίθιος» του Ντοστογιέφσκι με την Πειραματική Σκηνή σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού. Ήταν πολύ αγχωμένη και την προηγούμενη μέρα πριν την πρεμιέρα βρισκόταν στην πρόβα τζενεράλε όταν ξαφνικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο πολυαγαπημένος της πατέρας, πέθανε ξαφνικά και εκείνη δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που είχε βρει την οικογένειά της.

«Με θυμάμαι να βγαίνω στην σκηνή, να παίζω, και μετά να καταρρέω. Με κρατούσαν στα χέρια... Με βοήθησε πολύ το θέατρο για να το παλέψω όλο αυτό. Ήμουν συγκροτημένη από μικρή» είχε πει για εκείνες τις στιγμές η ίδια σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας τον πόνο ψυχής που είχε βιώσει τότε.

Ο καιρός πέρασε, οι πληγές άρχισαν να κλείνουν όμως ο πόνος και η έλλειψη ενός τόσο αγαπημένου της προσώπου δύσκολα ξεπερνιέται. Κατάφερε όμως, όπως συμβαίνει στον καθένα μας να αναδυθεί από τις στάχτες της και τώρα να απολαμβάνει μία τεράστια επιτυχία και την απόλυτη αποδοχή από τον καλλιτεχνικό κόσμο για το ταλέντο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved