Μάρω Λύτρα: Ποζάρει με νέο λουκ και τελείως άβαφτη! Η μεγάλη αλλαγή! (photos)
Showbiz

Μάρω Λύτρα: Ποζάρει με νέο λουκ και τελείως άβαφτη! Η μεγάλη αλλαγή! (photos)

H Μάρω Λύτρα απολαμβάνει μία ήσυχη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της Τεό Πάππα στον Καναδά. 

Το 2004 τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για ένα πρόσωπο, την Μάρω Λύτρα!

Η Μάρω μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε τα δικά της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας και συμμετείχε σε πολλά νυχτερινά σχήματα της Αθήνας. Κάποια στιγμή η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα που μεγάλωσε και βρισκόταν η οικογένειά της.

Με την επιστροφή της στον Καναδά, το 2011, η Μάρω Λύτρα πήρε την απόφαση να κάνει ριζική αλλαγή στη ζωή της. Σπούδασε νοσηλευτική, παντρεύτηκε με τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο (Τεό Πάππα για τους ντόπιους) και ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Η Μάρω συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram θέλοντας να διατηρήσει την επαφή της με όλους εκείνους τους φαν της εδώ στην Ελλάδα που τους λείπει και της λείπουν.

Προσφάτως η τραγουδίστρια και πλέον νοσηλεύτρια έκανε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της. Αποχωρίστηκε τα πλούσια μαλλιά της και υιοθέτησε ένα πιο girly λουκ με κοντύτερη κουπ η οποία ομολογουμένως τής πάει πολύ. Σε μία πρόσφατη φωτογραφία της μάλιστα ποζάρει εντελώς άβαφτη και είναι πραγματικά μία κούκλα. Δείτε την στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved