Η Ανθή Βούλγαρη αναβάλλει το γάμο της; Το μήνυμα και ο προβληματισμός (pic)
Showbiz

Η Ανθή Βούλγαρη αναβάλλει το γάμο της; Το μήνυμα και ο προβληματισμός (pic)

Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η Ανθή Βούλγαρη η οποία έχει βρει τον μεγάλο έρωτα στα μάτια του Κώστα Κωνσταντινίδη.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της σχετικά με τους χρήστες του Instagram.

Η Ανθή Βούλγαρη αναφέρθηκε στα όσα πέρασε με την υγεία της, αλλά και στον προβληματισμό της σχετικά με το εάν καταφέρει να γίνει ο γάμος της, εν μέσω κορονοϊού.

anthivoulgari_89460886_887145511706741_1406796226938337975_n.jpg

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram…

«Σαν σήμερα, ανήμερα του Σωτήρος, το 2017 και ενώ τα είχα όλα υπό έλεγχο - έτσι τουλάχιστον πιστευα-έπαθα την πρώτη επιληπτικη κρίση. Ακολούθησαν χειρουργεία και πλήρης ανατροπή της ζωής μου. Τότε κατάλαβα πως οταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα μου επιβεβαιωνουν πως ουδέν μονιμοτερον του τώρα.. Ποιος ξέρει τι θα γίνει το επόμενο λεπτό; κάνεις!! Να ορίστε πριν λίγο καιρό παραιτήθηκα από την δουλειά μου - ποιος θα το περίμενε ε🙄-και ετοιμάζομαι να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ.. Για την ακρίβεια μετράμε αντίστροφα και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει.. Που θα κάτσει η μπίλια με τους καλεσμένους αν μέχρι τότε θα τελούνται τα μυστήρια και όλα αυτά του κορωνοϊού..

Ε λοιπόν να σας πω κάτι; δεν αγχώνομαι καθόλου. Για την ακρίβεια το διασκεδάζω κιολας. Ότι είναι να γίνει γίνεται.. Αρκεί που έχω δίπλα μου αυτούς που αγαπώ. Τον άνθρωπο μου Κώστα Κωνσταντινίδη, την οικογένεια μου και λίγους φίλους.. Γιατί στο τέλος τελος τι αξίζει;; οι στιγμές μαζί τους.. Αφήστε λοιπόν τα σχέδια και πάμε να πιάσουμε το τώρα. Όσο γεμάτο είναι αυτό τόσο καλύτερη είναι η ζωή.. 😉❤️ Νυφουλες μου don't worry...θα είναι η καλύτερη στιγμή σας ever».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved