Η αδερφή πασίγνωστης τραγουδίστριας κατηγορεί τη μητέρα τους για σατανισμό
Showbiz

Η αδερφή πασίγνωστης τραγουδίστριας κατηγορεί τη μητέρα τους για σατανισμό

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για δημοφιλή οικογένεια. Η αδερφή της γνωστής ερμηνεύτριας κατέθεσε αγωγή κατά της μητέρας της.

Η Allison Carey (η αδερφή της Mariah Carey) υποστηρίζει πως σε ηλικία 10 ετών κακοποιήθηκε σωματικά και σεξουαλικά, από άγνωστους σε εκείνη άντρες, με την προτροπή και ενθάρρυνση της μητέρας της που την ανάγκαζε συγχρόνως να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

«Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις βιώνει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι αν δεν έκανα όσα μου έλεγαν, θα έκαναν κακό στη Mariah», είχε αποκαλύψει η Allison σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Σπάνια φωτογραφία με τις αδερφές Carey (Πηγή:Pinterest)

Η 57χρονη σήμερα αδερφή της γνωστής ερμηνεύτριας, προσπάθησε αρκετές φορές να βγει από το σκοτάδι αλλά και την περίοδο που ακολούθησε μετά τα όσα ισχυρίζεται ότι βίωσε σε παιδική ηλικία.

Στο φως της δημοσιότητας μάλιστα ήρθε και η χρήση ναρκωτικών ουσιών της Allison, κάτι το οποίο έχει παραδεχτεί και η ίδια.

Από την άλλη πλευρά η Mariah Carey κρατά απόσταση από το σκοτεινό παρελθόν της αδερφής της, μιας και η επικοινωνία με την Allison έχει διακοπεί.

Η δικογραφία πάντως, μαζί με όλες της κατηγορίες της Allison Carey, κατά της μητέρας της, έχουν περάσει στους αρμόδιους του δικαστηρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved