Αποκλειστικό: Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Ψάλτη μετά τη γέννηση του μωρού
Showbiz

Αποκλειστικό: Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Ψάλτη μετά τη γέννηση του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Ψάλτη καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Μαζί με τον σύντροφό της Αντώνη Κάρδαρη υποδέχτηκαν την Παρασκευή 31 Ιουλίου το κοριτσάκι τους που περίμεναν με ανυπονησία όλο αυτόν τον καιρό.

Η γνωστή ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη είχε κρατήσει από την πρώτη στιγμή την εγκυμοσύνη της μυστική, θέλοντας να κρατήσει αυτό το γλυκό μυστικό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη» παραδέχεται αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η Χριστίνα Ψάλτη η οποία διανύει τις πρώτες υπέροχες μέρες της ζωής της ως μαμά.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Η μπέμπα μας είναι ίδια ο Αντώνης. Είναι πανέμορφη».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε: «Συνειδητά απείχα όλο αυτό το διάστημα γιατί το μυαλό μας ήταν στο να έρθει το μωράκι μας στον κόσμο. Ήταν επιλογή μας να γίνουμε γονείς γι’ αυτό και απείχα από τα θεατρικά δρώμετα και γενικότερα τη δουλειά».

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί και όπως μάθαμε από την ίδια ο λόγος είναι ότι λόγω κορονοϊού δεν κατάφεραν να κάνουν το γάμο τους. Το πιθανότερο είναι ο γάμος τους να συνδυαστεί με τη βάφτιση της μικρής τους πριγκίπισσας για την οποία όμως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το όνομα που θα της δώσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved