Γιώργος Νταλάρας: Το βίντεο με τον εγγονό του πάνω σε σκάφος που έγινε viral
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: Το βίντεο με τον εγγονό του πάνω σε σκάφος που έγινε viral

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές της χώρας μας όμως πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ο πιο τρυφερός παππούς για τους δύο εγγονούς του. 

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, βρίσκεται σε περίοδο διακοπών με την οικογένειά του και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να περνάει τον χρόνο του με τους εγγονούς του, 4 και 5 χρονών, γιους της κόρης του Γεωργιάννας με τον Μίλτο Σωτηριάδη.

Είναι οι μεγάλες αδυναμίες του και όπτε έχει ελεύθερο χρόνο θέλει να τον περνάει μαζί τους ο Γιώργος Νταλάρας, αποδεικνύοντας συχνά ότι είναι ό,τι ωραιότερο τού έχει συμβεί στη ζωή του.

Ο ίδιος λοιπόν, στις εξορμήσεις του στο Αιγαίο όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, έκανε και ένα βίντεο το οποίο και ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Το συγκεκριμένο video έχει γίνει ήδη viral αφού είναι πράγματι πολύ τρυφερό να βλέπεις τον διάσημο παππού με τον εγγονό του σε τόσο όμορφες στιγμές. Και επειδή όπως λένε οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, εννοείται πως συνόδεψε την ανάρτησή του με στίχους αγαπημένου τραγουδιού.

"Πάρε ναυτάκι, ναυτάκι Συριανό
λοστρόμο Πειραιώτη...
Κυκλάδες, οικογενειακές ιστορίες" έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας ως λεζάντα στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.instagram.com/p/CDlivHoJQg0
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved