Παίκτρια του Power of love στέλνει εξώδικα για συκοφαντική δυσφήμιση
Showbiz

Παίκτρια του Power of love στέλνει εξώδικα για συκοφαντική δυσφήμιση

H Ζένια Σολδάτου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Power of love, στέλνει εξώδικα σε site για ηθική βλάβη καθώς όπως δηλώνει σε αποκλειστική της συνέντευξη στο Καλοκαίρι #not, συκοφαντείται μέσω ψευδών ειδήσεων και γεγονότων.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, δε δίστασε να αποκαλύψει πως πρόκειται να κινηθεί νομικά καθώς όλα αυτά τα δημοσιεύματα της έχουν προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα.

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται επώνυμα στο πρόσωπό μου ή που αναφέρουν απλά το όνομά μου το οποίο είναι ιδιαίτερο οπότε γίνεται αντιληπτό ότι αναφέρονται σε εμένα. Σε αυτά τα site συκοφαντούμε πλήρως μέσω ψευδών ειδήσεων και γεγονότων τα οποία τα παρουσιάζουν ως αληθή και δημιουργούν απατηλές εντυπώσεις στον κόσμο. Αφήνουν υπονοούμενα του τύπου, "τζάμπα διακοπές", "υπάρχουν χορηγοί", "κάνει τζάμπα διακοπές και ξέρει αυτή τι να κάνει".

Αφήνουν υπονοούμενα που όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλουν να πουν. Μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο κοινωνικό αλλά κυρίως στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Το συγκεκριμένο site έχει πάρει φωτογραφίες είτε από διακοπές είτε από διαφημίσεις που κάνω. Δημιουργούν λάθος εντυπώσεις ότι ψάχνω μάλλον για κάποια άλλα πράγματα. Από ότι φαίνεται όποιος δουλεύει μέσω Instagram ψάχνει για χορηγούς ή κάτι τέτοιο. Είναι αισχρά τα σχόλια. Ντρέπομαι που έχουν αφήσει να μπει σε site κάτι τέτοιο. Είναι λυπηρό γιατί από ότι έχω δει τα γράφουν γυναίκες. Θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει κάτι τέτοιο δημόσια. Έστειλα τα άρθρα στον δικηγόρο μου και του είπα να πράξει όπως αρμόζει. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να κατεβάσουν ότι έχει ανέβει μέχρι σήμερα γιατί από ότι είδα ήταν αρκετά τα άρθρα. Δε μπορεί να με κρίνει εμένα κανένας για το πώς θα διαφημίσω ένα μαγιό, για να μου στέλνουν το μαγιό πρέπει να το διαφημίσω πάνω στο σώμα μου αλλιώς θα είχε μείνει πάνω σε μια κρεμάστρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζένια Σολδάτου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved