O Σάκης Τανιμανίδης κόβει λαχανικά από το μποστάνι του μπαμπά του! (vid+pics)
Showbiz

O Σάκης Τανιμανίδης κόβει λαχανικά από το μποστάνι του μπαμπά του! (vid+pics)

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μετά από όμορφες στιγμές στο Μέτσοβο, βρέθηκαν στο πατρικό σπίτι του παρουσιαστή για να περάσουν λίγο χρόνο με τους γονείς του.

Μάλιστα, ο Σάκης από νωρίς το πρωί βρέθηκε στον κήπο του πατέρα του Στέφανου και θαύμασε το μποστάνι του που τους τελευταίους μήνες φροντίζει με πολλή αγάπη και χαρά.

Ο παρουσιαστής βέβαια δεν έμεινε απλώς θεατής αλλά έκοψε και ντομάτες, μελιτζάνες, πιπεριές, αχλάδια και άλλα καλούδια για να τα δώσει στη μητέρα του και φυσικά να φτιάξει μία άκρως βιολογική σαλάτα αλλά και άλλες λιχουδιές της ελληνικής κουζίνας που όπως κάθε γιος, έτσι και ο Σάκης λατρεύει από τα χεράκια της.

Ο παρουσιαστής μάλιστα ανέβασε και βίντεο από την ώρα που έκανε τη... συγκομιδή του, με τον πατέρα του Στέφανο να δείχνει πραγματικά περήφανος για το μποστάνι του.

Και γιατί όχι αφού πρόκειται πράγματι για ένα μποστάνι που τα έχει όλα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, σχεδόν από τις αρχές του καλοκαιριού απολαμβάνει υπέροχες διακοπές, άλλοτε στην ηπειρωτική Ελλάδα και άλλοτε στα όμορφα νησιά της χώρας μας. Άλλοτε με φίλους και άλλοτε μόνοι τους.

Τώρα όμως ήταν η σειρά της ιδιαίτερης πατρίδας του Σάκη, της Θεσσαλονίκης για να βρεθεί και λίγο μαζί με την οικογένειά του, την οποία αγαπάει πολύ και η Χριστίνα Μπόμπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved