Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια τρυφερή φωτό με τον σύζυγό της από τις διακοπές!
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια τρυφερή φωτό με τον σύζυγό της από τις διακοπές!

Μέρες διακοπών και ξεκούρασης απολαμβάνει η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη

Το ζευγάρι δεν επέλεξε φέτος κάποιο νησί αλλά την όμορφη Πίνδο για να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας και μάλιστα με φίλους.

Η όμορφη τραγουδίστρια, αφού ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του νέου της δίσκου με τίτλο "Αποχρώσεις" έφυγε μαζί με τον άνδρα της ζωής της για την όμορφη Πίνδο που θέλει να εξερευνήσει.

Είναι τόσο καλά και ευτυχισμένη η Έλενα Παπαρίζου που μας εξέπληξε ευχάριστα ανεβάζοντας κοινή της φωτογραφία με τον σύζυγό της. Και αυτό γιατί είναι από τα ζευγάρια που δεν θέλουν να απασχολούν για κανένα λόγο τη δημοσιότητα.

Ενδεικτικό αυτής της στάσης τους απέναντι στα media είναι το γεγονός ότι ακόμα και όταν παντρεύτηκαν, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μη μαθευτεί το ευχάριστο γεγονός της ζωής τους και μάλιστα δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία του ζευγαριού με νυφικό και γαμπριάτικο κουστούμι, παρ' όλο που έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από τότε.

To μόνο που έδειξε να χαλάει για λίγο τις διακοπές του ζευγαριού ήταν η καταρρακτώδης βροχή που συνάντησαν στον δρόμο. Λογικό, αν σκεφτεί ότι η κακοκαιρία Θάλεια που έχει πλήξει την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να κάνει... εξαίρεση στην Πίνδο που διαθέτει τόσο μεγάλο υψόμετρο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που ανέβασε η Έλενα Παπαρίζου με την καταρρακτώδη βροχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved