Έρρικα Πρεζεράκου: Η μετάγγιση και η αγωνία για τα ακρωτηριασμένα δάχτυλα
Showbiz

Έρρικα Πρεζεράκου: Η μετάγγιση και η αγωνία για τα ακρωτηριασμένα δάχτυλα

Έχουν περάσει μόλις δύο 24ωρα από την τραγική εκείνη στιγμή του σοβαρού ατυχήματος που είχε στα ανοιχτά της Κύθνου με σκάφος η Έρρικα Πρεζεράκου

Η πρώην αθλήτρια στο άλμα επι κοντώ, νικήτρια του Dancing with the Stars το 2010 και φιναλίστ του J2US, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα το απόγευμα της Παρασκευής με ελικόπτερο από την Κύθνο στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο ώστε να σωθεί το δεξί της χέρι και τα δάχτυλα που είχαν ακρωτηριαστεί.

Μετά από αγώνα με τον χρόνο και υπεράνθρωπες προσπάθειες από το μέρος των γιατρών, τελικά συγκολλήθηκαν τα δύο από τα τρία δάχτυλα που είχαν ακρωτηριαστεί όχι όμως και το μικρό της δαχτυλάκι το οποίο δεν βρέθηκε στη θάλασσα προφανώς.

«Τώρα είναι καλά, θα παρακολουθηθεί, πρέπει να αποφευχθεί η φλεγμονή. Ακόμα το παρακολουθούμε επειδή ο παράμεσος, η βιωσιμότητά του είναι δύσκολη» δήλωσε ο γιατρός της Σαράντης Σπυρίδωνος ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε ώστε το δεξί χέρι της Έρρικας Πρεζεράκου να είναι λειτουργικό στο μέλλον. Η ανησυχία του για τον παράμεσο είναι έντονη όμως μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά.

Εκείνο που έπρεπε να αντιμετωπίσουν επίσης οι γιατροί της Έρρικας Πρεζεράκου σήμερα ήταν το γεγονός ότι η ίδια, όσο γρήγορα και αν ήρθε στο ΚΑΤ από την Κύθνο, κατά τη διαδρομή έχασε πολύ αίμα με αποτέλεσμα ο αιματοκρίτης να έχει πέσει πολύ. Κρίθηκε αναγκαίο λοιπόν, όπως και η ίδια αποκάλυψε χθες, να κάνει μετάγγιση αίματος με δύο φιάλες ώστε να μην κινδυνέψει η ζωή της.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved