Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ο πυρετός, η καραντίνα και το τεστ για κορονοϊό!
Showbiz

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ο πυρετός, η καραντίνα και το τεστ για κορονοϊό!

Λαχτάρα και μάλιστα πολύ μεγάλη πέρασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του μιας και χρειάστηκε να κάνει τεστ για να ανιχνευτεί αν έχει κορονοϊό. 

Ο στενός συνεργάτης του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου βρισκόταν σε διακοπές στη Λευκάδα με την οικογένειά του όταν ξαφνικά ανέβασε πυρετό, ενόψει μάλιστα των γενεθλίων του.

Το συγκεκριμένο σύμπτωμα δεν θα μπορούσε παρά να τον ανησυχήσει μιας και έχει και δύο μικρά παιδιά και δεν ήθελε να θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Αναγκάστηκε λοιπόν να μείνει σε καραντίνα. Ο πυρετός όμως δεν υποχωρούσε και έτσι χρειάστηκε να απευθυνθεί στο νέο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τεστ για COVID-19.

Δείτε πώς ο ίδιος περιέγραψε μέσω του Facebook την όλη περιπέτειά του:

«Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου. Τρεις μέρες με πυρετό σε καραντίνα και αναμονή για τα αποτελέσματα του covid test (φρίκη) από το νέο νοσοκομείο Λευκάδας που δεν έχει ιατρικό προσωπικό, με τα νέα μηχανήματα να είναι ακόμα στις ζελατίνες. Πριν από λίγο μ’ ενημέρωσαν ότι το τεστ βγήκε αρνητικό (πανηγυρισμός).

Απόψε θα κοιμηθούμε όλη η οικογένεια αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Τα πρώτα μου γενέθλια χωρίς εσένα που από κει πάνω συνεχίζεις να με προστατεύεις.

Μ αυτή τη θέα από το μπαλκόνι στο Αθάνι, σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια. Δε σήκωσα το τηλέφωνο σε κανέναν σήμερα, από αύριο θα το κάψουμε.

Katerina Papakostopoulou σ’ευχαριστώ τόοοοσο πολύ για την έμπρακτη συμπαράσταση.

Maria Dimou γυναικάρα μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved