Σοκάρει η αποκάλυψη της Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»
Showbiz

Σοκάρει η αποκάλυψη της Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»

Σε κατάσταση σοκ συνεχίζει να βρίσκεται, όπως παραδέχεται, η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Η πρώην αθλήτρια και φιναλίστ του J2US ακόμα δεν μπορεί να φέρει στο μυαλό της τη στιγμή του ατυχήματός της ανοιχτά της Κύθνου όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπεσε στο νερό και ακρωτηριάστηκαν τα τρία δάχτυλα του δεξιού χεριού της από την προπέλα του σκάφους.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από την ίδια, το σκάφος είχε δύο μηχανές που σημαίνει πως θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο το ατύχημα για τη ζωή της Έρρικας η οποία ζει ώρες αγωνίας καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί ότι θα καταφέρει ο οργανισμός της να δεχτεί τη συγκόλληση -μετά το χειρουργείο- του παράμεσου του δεξιού χεριού της.

«Μια προσευχή θα ήθελα από όλους τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά», είπε η ίδια με αγωνία στην εφημερίδα On Time.

Οι απανωτές μεταγγίσεις και η έκκληση για προσευχή

«Καλά είμαι, κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει.

Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά» παραδέχτηκε η όμορφη Έρρικα Πρεζεράκου η οποία ελπίζει πως θα έρθει η στιγμή που οι θεράποντες γιατροί της θα της ανακοινώσουν πως όλα πήγαν καλά και πως η μόνη απώλεια μετά το ατύχημα για εκείνη είναι το μικρό της δαχτυλάκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved