Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!
Showbiz

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταστήσει σαφές πως η μεγάλη του αδυναμία είναι η μοναχοκόρη του Εύα! 

Όχι πως ξεχωρίζει τα παιδιά του. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς έχει "μοιράσει" την καρδιά του σε τέσσερα ισόποσα μέρη, ένα για κάθε ένα από τα παιδιά του, τον Παναγιώτη, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και τη μικρή του Εύα η οποία όμως δεν θα μπορούσε παρά να κρατάει τη θέση της... πριγκίπισσας στη ζωή του και την καθημερινότητά του.

Η μικρούλα λοιπόν, όπως κάνει κάθε κόρη στον μπαμπά της, θέλει με κάθε τρόπο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του πατέρα της και σήμερα τα κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού τον έκανε να την απαθανατίσει με τη φωτογραφική μηχανή του κινητού του σε μία πολύ όμορφη στιγμή της.

Η Εύα, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στον σκύλο της οικογένειας, τον Snow, ένα υπέροχο λαμπραντόρ, είχε ξαπλώσει πάνω του και εκείνος απολάμβανε την τρυφερή αγκαλιά της. Αυτή η φωτογραφία φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να ανέβει στα social media και αμέσως να δεχτεί... βροχή τα likes.

Αυτή την περίοδο, η οικογένεια Χατζηνικολάου βρίσκεται σε διακοπές. Το ανακοίνωσε προ ημερών ο ίδιος ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης, όταν ανέβασε μία οικογενειακή τους φωτογραφία από την Άνδρο, μέσα στην οποία ήταν και η μητέρα της συζύγου του, η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

Δείτε παρακάτω την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του που ανέβασε ο δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved