Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή που δεν περιμέναμε στο προφίλ της στο Instagram!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή που δεν περιμέναμε στο προφίλ της στο Instagram!

Η Ελένη γύρισε σελίδα στα επαγγελματικά της και φαίνεται πως θέλει να τα αλλάξει όλα ριζικά στη ζωή και τη καθημερινότητά της. Ακόμα και μία μικρή λεπτομέρεια στο προφίλ της στο Instagram. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της στον Alpha και την απόφασή της να απέχει -άγνωστο για πόσο καιρό- από την τηλεόραση, φαίνεται πως κλείνει σιγά σιγά τους όποιους λογαριασμούς της, κάνει τις αλλαγές της και φέρνει αέρα ανανέωσης στη ζωή της.

Το μεγάλο βήμα για μία νέα ζωή, έγινε μετά την απόφασή της να ασχοληθεί για το επόμενο διάστημα με άλλα πράγματα εκτός από την τηλεόραση και έτσι μάλλον τώρα θέλει να κάνει αλλαγές σε κάθε τι.

Ακόμα και στη φωτογραφία του... προφίλ της στο Instagram. Η Ελένη είχε μέχρι πρότινος μία φωτογραφία της από επαγγελματική φωτογράφηση για τον Alpha όμως μόλις χθες αποφάσισε να την αλλάξει και αυτή, αντικαθιστώντας την με ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από επαγγελματική δουλειά που έκανε για λογαριασμό κορυφαίας εταιρίας καλλυντικών, της οποίας είναι κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της.

Μία μικρή αλλαγή που όμως αποκαλύπτει τη γενικότερη ανάγκη της να γυρίσει σελίδα σε κάθε μικρή ή μεγάλη πτυχή της ζωής της που από εδώ και στο εξής θέλει να είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και σε πράγματα που τη γεμίζουν και την ευχαριστούν.

Δείτε τη νέα εικόνα του προφίλ της παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved