Σία Κοσιώνη: Με αυτή τη διατροφή κατάφερε να χάσει 15 ολόκληρα κιλά!
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Με αυτή τη διατροφή κατάφερε να χάσει 15 ολόκληρα κιλά!

Η Σία Κοσιώνη δείχνει να διανύει την πιο δημιουργική και όμορφη περίοδο της ζωής της. 

Η Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ βρίσκεται στο pick της καριέρας της, είναι ερωτευμένη με τους άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο της Δήμο ενώ σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της είναι απλά... εκθαμβωτική.

Πάνε μόλις λίγοι μήνες από την ημέρα που αποφάσισε να κόψει κοντα τα μαλλιά της και να αλλάξει τελείως λουκ, απόφαση στην οποία την ώθηκσε η πλήρης ανανέωση της σιλουέτα της.

Μετά τη γέννηση του γιου της, είχε επιβαρυνθεί με κιλά και έτσι αποφάσισε να τα χάσει.

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή και ο κατάλληλος ύπνος ήταν αρκετά για να καταφέρει σιγά σιγά να απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά που δεν την έκαναν να νιώθει καλά.

Τώρα όμως είναι μία χαρά και απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά της, ειδικά τώρα που διανύει περίοδο διακοπών.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη διατροφή που ακολούθησε, το κλειδί βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν απέκλεισε καμία ομάδα τροφών από τα γεύματά της, τρώγοντας γαλακτοκομικά, φρούτα, λαχανικά και κρέας σε ίσες ποσότητες.

Περιόρισε το άμυλο και τη ζάχαρη, φρόντισε να πίνει πολύ νερό και αύξησε τα γεύματά της σε περισσότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να κρατάει ενεργοποιημένο τον οργανισμό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved