Χατζίδου-Παύλου: Αναβάλλουν γάμο και βάπτιση λόγω κορονοϊού; (photos+video)
Showbiz

Χατζίδου-Παύλου: Αναβάλλουν γάμο και βάπτιση λόγω κορονοϊού; (photos+video)

Προς αναβολή οδεύουν τα σχέδια για γάμο και βάπτιση για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μιας και η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρας μας καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη μία τέτοια όμορφη στιγμή του ζευγαριού. 

Με αφορμή την πρόσφατη βάπτιση του δεύτερου γιου του Γιώργου Γιαννιά και της Ελευεθρίας Παντελιδάκη με μόλις 23 καλεσμένους, η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε τη θλίψη της που δεν μπορεί να ζήσει και εκείνη μαζί με τον σύζυγό της μία όσο όμορφη οικογενειακή στιγμή όπως θα ήθελε.

«Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε, ούτε τον γάμο, ούτε τη βάπτιση. Ξέρεις πιο πολύ για τη βάπτιση στεναχωριέμαι. Το έχουμε φανταστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Ετεοκλής έχει και μεγάλο σόι», είπε η τραγουδίστρια στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #not ενώ όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας τούς πρότεινε να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάπτιση της κόρης τους σε κλειστό κύκλο, ο Ετεοκλής Παύλου τού απάντησε: «Έχουμε πει σε 150 άτομα. Εγώ φοβάμαι ακόμα και για τα 10 άτομα. Για το παιδί φοβάμαι και τρία άτομα πλέον είναι επικίνδυνα».

Το ζευγάρι δεν ξεκαθάρισε αν τελικά έχει οριστικοποιήσει την αναβολή του γάμου και της βάπτισης στις 6 Σεπτεμβρίου όμως μπορεί να περιμένουν μερικές ακόμα μέρες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς τελικά θα γίνει με την πανδημία και να πράξουν αναλόγως.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψαν οι δύο ερωτευμένοι στην εκπομπή του Open.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved