Μπουρδούμης: Φωτογραφίζει το κορίτσι του με μαγιό, 3 εβδομάδες μετά τη γέννα!
Showbiz

Μπουρδούμης: Φωτογραφίζει το κορίτσι του με μαγιό, 3 εβδομάδες μετά τη γέννα!

Αν και πέρασαν μόλις τρεις εβδομάδες από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η σύζυγός του Λένα Δροσάκη μαζί με το μωρό απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης και λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο το μωρό του, τώρα απολαμβάνει τις πρώτες διακοπές ως οικογένεια και οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δείχνει να έχει αναλάβει ενεργό δράση στην καθημερινή φροντίδα του μωρού, δίνοντας έτσι χώρο και χρόνο στη γυναίκα του να ξεκουραστεί ή να πάρει τον χρόνο της για να κάνει κάτι που της αρέσε τώρα που είναι όλοι σε mood διακοπών.

Όπως έκανε η Λένα Δροσάκη πρόσφατα, κάνοντας κανόε με μία φίλη της στην παραλία όπου βρίσκονταν όλοι μαζί με το μωρό τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε αναλάβει το μωρό και εκείνη έκανε μία βουτιά και πήγε και μία... βαρκάδα για να χαλαρώσει και να ηρεμήσει.

Μάλιστα ο ηθοποιός απαθανάτισε τη Λένα Δροσάκη ή... το κορίτσι του όπως την αποκαλεί ο ίδιος την ώρα που είχε ανοιχθεί με τη φίλη της και το κανόε στη θάλασσα.

Φυσικά, με αυτόν τον τρόπο αυτόματα μας αποκάλυψε και πώς είναι το κορμί της νέας μαμάς, μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της.

Και είναι χάρμα οφθαλμών αφού η Λένα Δροσάκη έχει ελάχιστα ακόμα κιλά να χάσει για να επιστρέψει στα επιθυμητά κιλά της. Αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτό τώρα; Εκείνο που προέχει είναι ο γιος της ο οποίος δείχνει να είναι πολύ χαριτωμένος.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Λένας Δροσάκη με μαγιό που ανέβασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved