Σία Κοσιώνη: Σπάνιο στιγμιότυπο από τις διακοπές με τους άντρες της ζωής της
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Σπάνιο στιγμιότυπο από τις διακοπές με τους άντρες της ζωής της

Η Σία Κοσιώνη εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται σε mood διακοπών και μάλιστα στον αγαπημένο προορισμό του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη

Μαζί με τον μικρό τους γιο, τον Δήμο, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στον τόπο καταγωγής του Δημάρχου Αθηναίων, τα όμορφα Χανιά της Κρήτης.

Εκεί έχει περάσει τα πιο όμορφα καλοκαίρια του και έχει υπέροχες μνήμες από τα παιδικά του χρόνια.

Είναι λογικό, λοιπόν, τις λίγες ημέρες που έχει στη διάθεσή του για να ξεκουραστεί, να θέλει να τις περάσει εκεί μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η "βάση" τους, όπως και όλης της οικογένειας Μητσοτάκη είναι το Μαράθι, ένα υπέροχο παραθαλάσσιο προάστιο των Χανίων όπου συνηθίζει σύσσωμη η οικογένεια να καταλήγει για βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός όμως δεν εντόπισε εκεί τη Σία Κοσιώνη με τους δύο άντρες της ζωής της αλλά στην καρδιά του Ενετικού λιμανιού των Χανίων, να απολαμβάνουν όλοι μαζί, για χάρη του μικρού Δήμου, το παγωτό τους.

Σύμφωνα με το zarpanews, η οικογένεια κάθισε σε μαγαζί γνωστής αλυσίδας παγωτών στην οδό Χάληδων στο Ενετικό Λιμάνι και απόλαυσε το δροσιστικό παγωτό, πριν συνεχίσει και πάλι τη βόλτα στα όμορφα και γραφικά στενά εκεί.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved