Showbiz

Ο Σπαλιάρας ερωτεύτηκε ξανά και είναι... τρελαμένος! (video)

Gossip-tv Team

Όχι, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι σε νέα σχέση με άλλη γυναίκα αλλά ερωτευμένος με δύο μωρά γατάκια που περιμάζεψε στο σπίτι του το βράδυ της πυκνής βροχής που έπεσε στην Αττική. 

Ο γοητευτικός πρώην Survivor από την ημέρα που έχει τους δύο νέους συγκατοίκους στο σπίτι του, δεν τα αποχωρίζεται για κανέναν λόγο και με κάθε τρόπο αποδεικνύει πόσο στοργικός και τρυφερός μπορεί να είναι.

Όπως έγραψε στο προφίλ του στο instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες με τα χαριτωμένα γατάκια:

"Ξύπνησα τυχαία πριν λίγες μέρες πρωί και μέσα σε δυνατή βροχή άκουσα το κλαμα ενός γατιού ...βγήκα έξω κ μάζεψα δυο γατάκια από τον κήπο ..το ημερολόγιο έλεγε ότι λίγες ωρες πριν ήταν παγκόσμια μέρα γατας ...
δεν είχα ποτε κάποιο ζωάκι γιατί ταξιδεύω για μεγάλα διαστήματα από μικρή ηλικία ...τα μωρά αυτά με διάλεξαν κ τώρα τα αγάπησα κ τα θέλω δίπλα μου ...τα τάισμα του μωρού γατιού με σύριγγα είναι ότι πιο ωραίο έχω κάνει στην ζωή μου ...αν θες να ζήσεις πρωτόγνωρα και τρυφερά συναισθήματα υιοθέτησε και σώσε ένα μικρό αδέσποτο ζωάκι !!!!" έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας για να παρουσιάσει στους διαδικτυακούς του φίλους τους νέους συγκάτοικους τους οποίους μάλιστα δεν αποχωρίζεται ούτε όταν πάει έξω για βόλτα ή για να κάνει μία βουτιά στην πισίνα.

Μάλιστα, τα ταΐζει συχνά, τα φροντίζει σύμφωνα με τις οδηγίες του κτηνιάτρου που επισκέφτηκε για να τα δει και επιπλέον οδηγεί έχοντάς τα πάνω του!

Δείτε τα τρυφερά βίντεο που έχει ανεβάσει αλλά και το παραπάνω βίντεο όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

https://www.instagram.com/p/CDyw0Q-lMgH
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved