Αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας: «Στα 11 μου δεν ήξερα καν πώς γίνονται τα παιδιά»
Showbiz

Αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας: «Στα 11 μου δεν ήξερα καν πώς γίνονται τα παιδιά»

Τα παιδικά χρόνια χωρίς τηλεόραση στο σπίτι και η απορία γύρω από τη σεξουαλική ζωή.

Για την παιδική και εφηβική της ηλικία μίλησε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Μαλέα. Η γνωστή σκηνοθέτης φέτος θα αναλάβει τη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια», στην οποία πρωταγωνιστούν, ο Μελέτης Ηλίας κα η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Ολγα Μαλέα μεγάλωσε σε ένα σπίτι χωρίς τηλεόραση. «Οι γονείς μου δεν ήθελαν να πάρουν γιατί θεωρούσαν ότι θα με ξεμυαλίσει. Στις 20 Ιουλίου του 1969 πήγαμε σε μια θεία μου, που είχε ήδη την περιβόητη συσκευή, για να παρα­κολουθήσουμε όλοι μαζί την προσελήνωση. Οπως και για τον νεαρό πρωταγωνιστή της σειράς που σκηνοθετώ, αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση. Στο σπίτι μας προσγει­ώθηκε θριαμβευτικά το 1973 μαζί με τη γιαγιά μου, που ήρθε να μείνει μαζί μας και έφερε τη δική της. Ετσι, τα απογεύματα έβλεπα μαζί της τη "Γειτονιά", τον "Αγνωστο πόλεμο", τηλεπαι­χνίδια και διαφημίσεις. Ο άλλος μεγάλος κίνδυ­νος τότε ήταν το σεξ.

Ως έφηβη, θυμάμαι τον πατέρα μου κάθε φορά που ήταν να πάω σε ένα πάρτυ να μου λέει πως η κόρη ενός γνωστού του, τον οποίο όλως τυχαίως είχε συναντήσει την προηγουμένη, έμεινε έγκυος χωρίς να το κατα­λάβει μόλις έσβησαν τα φώτα στο πάρτυ.

Αυτό το "χωρίς να το καταλάβει" πολύ με είχε προβλη­ματίσει για χρόνια Τότε χτιζόταν όλη η Αθήνα και συχνά παίζαμε στις τριγύρω οικοδομές. Ενα αγαπημένο παιχνίδι μας ήταν να ανεβαίνουμε σε μαδέρια και να πηδάμε αναπαριστώντας τις Σουλιώτισσες. Τώρα που το σκέφτομαι ήταν αρκετά επικίνδυνο αλλά κανείς δεν ανησυχούσε ούτε μην πατήσουμε σκουριασμένες πρόκες με τις σαγιονάρες που κυκλοφορούσαμε ούτε μην πέσουμε σε καμιά από τις άπειρες τρύπες της οικοδομής.

Είπαμε, οι μεγάλοι κίνδυνοι ήταν η τηλεόραση και το σεξ. Στα 11 μου δεν ήξερα καν πώς γίνονται τα παιδιά. Είχαμε πάει στο χωριό μας στη Μάνη και η Ελενίτσα, ένα κοριτσάκι που γνώρισα εκεί, μου αποκάλυψε τον τρόπο. "Αυτά γίνονται έτσι εδώ στο χωριό", της απάντησα εγώ η πρωτευουσιάνο με απόλυτη βεβαιότητα, "στην Αθήνα πάμε στην εκκλησία, παντρευόμαστε και μετά ο θεός στέλνει τα παιδιά". Σε σχέση με τα παιδιά του σήμερα, ήμασταν βλίτα!».

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved