Ελένη Λεγάκη: «Ζήσαμε μεγάλο δράμα. Καταρρακώθηκε όλη η οικογένεια»
Showbiz

Ελένη Λεγάκη: «Ζήσαμε μεγάλο δράμα. Καταρρακώθηκε όλη η οικογένεια»

Η κόρη της Ειρήνης Λεγάκη - Κονιτοπούλου, περνά σε βαριές αποκαλύψεις.

Η Ελένη Λεγάκη - Κονιτοπούλου μετρά αρκετές δεκαετίες στο χώρο του τραυγουδιού και συγκεκριμένα με επιτυχίες στα νησιώτικα τραγούδια. Η ίδια, σε μια διαφορετική συνέντευξη, μίλησε για τις ατυχίες που πέρασε μικρή, αλλά και την πορεία της στο τραγούδι.

«Τη μητέρα μου μπορεί όλοι να τη θεωρούν κορυφαία, γιατί έχει αφήσει τη δική της εποχή στο παραδοσιακό τραγούδι, ωστόσο η ίδια νιώθει ταπεινή, έτσι όπως έζησε όλα τα χρόνια της ζωής της. Η οικογένεια μας είχε τέσσερα παιδιά. Τα δύο έφυγαν πρό­ωρα και απρόσμενα, δυστυχώς. Εγώ στην οικογένεια ήμουν το μεγαλύτερο παιδί και έδειξα και στα νεότερα μέλη της ότι θα συνεχίσω την παράδοση του τραγουδιού», εξομολογείτα.

Ποια ήταν η πρώτη φορά που πιάσατε τον εαυτό σας να τραγουδάει;

Οταν ερχόταν η μεγάλη Δόμνα Σαμίου στο σπίτι μας για να κάνει πρόβες με τη μαμά μου. Θυμάμαι, λοιπόν, που έμπαινα στη μέ­ση της κάθε πρόβας που έκαναν, τραγου­δούσα και χόρευα. Μάλιστα, η Δόμνα με μάλωνε γιατί τους χαλούσα την πρόβα.

Πότε αρχίσατε να τραγουδάτε;

Αρχισα να τραγουδάω στα 9 μου χρόνια. Ωστόσο, σε ηλικία 13 ετών άρχισα επαγγελ­ματικά το τραγούδι. Δεν είχα προλάβει ούτε να το σκεφτώ. Βέβαια, δεν με έβαλε κανένας με το ζόρι να γίνω τραγουδίστρια το αντίθετο μάλιστα. Η μητέρα μου και ο αδερφός της, ο θείος μου Γιώργος Κονιτόπουλος, δεν ήθελαν ούτε ν' ακούσουν θα τραγουδήσω.

Η μητέρα σας είναι πλέον 90 ετών. Ανα­πολεί τα παλιά;

Δεν λέει ιστορίες για το τραγούδι. Λέει ιστορίες από την καθημερινότητα της στο νησί. Η μητέρα μου δεν το είχε πάρει ζε­στά το θέμα του τραγουδιού. Πήγαινε, τα έλεγε κι έφευγε για την οικογένεια της.

Πάντως, το μεγαλύτερο πλήγμα το έζη­σε όταν πέθαναν τα δύο αδέρφια σου και παιδιά της...

Ζήσαμε ένα μεγάλο δράμα κι έναν τερά­στιο καημό. Το γεγονός αυτό καταρράκω­σε όλη την οικογένεια...

Πενήντα ένα χρόνια κλείνετε φέτος στο τραγούδι;

Ναι, μια ολόκληρη ζωή, τραγούδι και με­ράκι. Οταν όμως λέω 51 χρόνια στο τρα­γούδι, πολλοί νομίζουν πως είμαι πάνω από 70 ετών. Οχι δεν είμαι (γέλια)! Είμαι ακριβώς 64 ετών.

Εχετε τρία παιδιά και τραγουδούν όλα επαγγελματικά. Νιώθετε περήφανη;

Είμαι πολύ περήφανη και ως μάνα και ως γιαγιά. Αν και δεν ήθελα η κόρη μου ν' ακολουθήσει το επάγγελμα μου, ωστό­σο είναι ευλογία να τραγουδούν όλοι μέ­σα σε ένα σπίτι.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved