Showbiz

Θεοδωρίδου: Η ατάκα της on camera για το καυτό φιλί της Μενεγάκη στον Μάκη

Gossip-tv Team

Θυμάστε το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη που στο στούντιο είδαμε τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της και σηκώθηκε και πήγε κοντά τους και έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στον άντρα της;

Αυτή την υπέροχη κίνηση της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε δύο μήνες μετά η Νατάσα Θεοδωρίδου μια και ήταν στο πλατό της εκπομπής και εκείνη την ώρα τραγουδούσε το «παραδόθηκα σε εσένα»!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ του Σάββατου τραγούδησε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο σκηνικό: «Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα να σας πω την αλήθεια. Μετά το είδα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και εγώ. Σαν τον έρωτα δεν έχει. Ο έρωτας είναι υγεία, ανοίγει ορίζοντες. Είναι μαγικός».

Για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει τηλεοπτικά μετά από πάρα πολλά χρόνια, δήλωσε: «Η Ελένη είναι μια επιτυχία από μόνη της. Είναι ένα ευφυές και γλυκό πλάσμα κι είμαι σίγουρη ότι είναι και πολύ ευτυχισμένη αυτήν τη στιγμή κι αυτό τα λέει όλα.»

Για το εάν θα επιστρέψει σύντομα υπογράμμισε: «Εγώ τί είμαι καναλάρχης για να ξέρω; Εγώ ένα καναλάκι μικρό έχω εκεί στο Instagram, ελάτε εκεί να κάνουμε καμια εκπομπή.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved