Μανέ – Χατζηπαναγιώτης: Μια σχέση που ράγισε, μια φιλιά που διαλύθηκε!
Showbiz

Μανέ – Χατζηπαναγιώτης: Μια σχέση που ράγισε, μια φιλιά που διαλύθηκε!

Στην εκπομπή Αυτός κι ο άλλος της ΕΡΤ ήταν πρόσφατα καλεσμένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία που είχε γνωρίσει η σειρά του Ant1 «Εγκλήματα», μίλησε για τη σχέση του με την Υρώ Μανέ.

Χωρίς να αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους δεν μιλάνε πια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αναφέρθηκε και στον καβγά που έγινε όταν έπαιζαν τη μεγάλη και μακροβιότατη θεατρική επιτυχία “Σεσουάρ για δολοφόνους”.

«Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία.(….) Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…», είπε ο ηθοποιός.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Υρώ Μανέ από τη δική της πλευρά είχε πει:

«όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω». «Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved