Λένα Παπαληγούρα: «Να μην αφήσουμε τον φόβο να μας κυριεύσει»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Να μην αφήσουμε τον φόβο να μας κυριεύσει»

H Λένα Παπαληγούρα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της.

Η ηθοποιός μίλησε για το θέατρο στην εποχή της πανδημίας και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.


Ανησυχείτε για τον κορονοϊό και το μέλλον του κλάδου σας;
«Ανησυχώ πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ο πολιτισμός πλήττεται όσο τίποτα άλλο. Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε τρόπος από το κράτος να υποστηριχτούν οι καλλιτέχνες, γιατί η δουλειά μας έχει υποστεί πανωλεθρία. Το πλήγμα είναι τεράστιο και είναι κάτι που βλέπεις ότι δεν έχει ημερομηνία λήξης. Είναι ένα πράγμα που αφήνει μετέωρους πολλούς ανθρώπους. Επίσης, πιστεύω πως στη ζωή μας μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε, να φοράμε τις μάσκες μας, να προσέχουμε, να κρατάμε τις αποστάσεις, να πλένουμε τα χέρια μας κτλ. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να ζούμε προσέχοντας πάρα πολύ. Προσέχω πολύ γιατί έχω δύο παιδιά και φοβάμαι πολύ. Είναι όμως σημαντικό να μην αφήσουμε τον φόβο να μας κυριεύσει, γιατί τότε θα πεθάνουμε από κατάθλιψη».


Εχετε δυο αγοράκια, το ένα είναι 21 μηνών και το άλλο τριών μηνών. Πώς είναι η ζωή μαζί τους;
«Είναι μια υπέροχη τρέλα. Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι υπερήφανη στη ζωή μου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο, είναι ζωή».


Στην παράσταση σήμερα ήταν και ο πατέρας σας ανάμεσα στους θεατές. Σας αγχώνει όταν στο κοινό είναι δικοί σας άνθρωποι;
«Οταν είναι ένας αγαπημένος σου άνθρωπος στην παράσταση, το άγχος είναι διπλάσιο και τριπλάσιο. Μπαίνεις διαφορετικά φορτισμένος όταν από κάτω είναι άνθρωποι που αγαπάς και εκτιμάς».


Καταφέρατε πάντως να ξεπεράσετε ότι «αυτή είναι η κόρη του Παπαληγούρα» και ξεχωρίσατε με το ταλέντο σας. Ηταν δύσκολο;
«Εχει να κάνει με τη δική μου ιδιοσυγκρασία, που γενικά θέλω ό,τι κάνω να το κάνω μόνη μου, και επίσης έχει να κάνει με το ότι επέλεξα ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα. Το έκανα όπως ακριβώς ήθελα. Δεν μετανιώνω για κάτι. Από πολύ νωρίς έκανα σαφές ότι θα κάνω κάτι δικό μου. Είμαι υπερήφανη για την οικογένεια μου, αλλά αυτό που θα κάνω θα το κάνω μόνη μου και θα είμαι αυτή που είμαι. Πιστεύω ότι στη δουλειά μας π σκηνή και το γυαλί δεν σε αντέχουν αν δεν το λέει η ψυχή σου. Δεν πρόκειται να σε ακολουθήσει ο κόσμος, επειδή είσαι η κόρη κάποιου ή επειδή έχεις σχέση με κάποιον ή οτιδήποτε».


Εχετε αντιμετωπίσει απόρριψη σε επαγγελματικό επίπεδο;
«Εννοείται. Για να σου προκύψει μια καλή δουλειά δεν ξέρει ο κόσμος πόσες απορρίψεις μπορεί να έχεις αντιμετωπίσει. Εχω πάει σε πολλές οντισιόν και δεν με έχουν πάρει. Οχι μόνο στην αρχή, αλλά και τώρα. Μπορεί να σε καλέσουν για ένα casting, για μια ταινία, και να μη σε πάρουν. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είσαι καλή ηθοποιός ή όχι».


Στο παρελθόν σας έχουν απατήσει;
«Ναι».


Πώς το μάθατε;
«Βρέθηκε κάποιος και μου το είπε και μετά το έψαξα και το επιβεβαίωσα».

Πώς νιώσατε;
«Χάλια. Πώς να νιώσω;».

Τι κάνατε;
«Δεν χώρισα, γιατί ήμουν ερωτευμένη», είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved