Ελένη Ράντου: Θα τα χάσεις με τη μοναδική φωτό της με μαγιό!
Showbiz

Ελένη Ράντου: Θα τα χάσεις με τη μοναδική φωτό της με μαγιό!

Έχεις δει την Ελένη Ράντου με μαγιό; Είναι απλά εντυπωσιακή!

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της με μαγιό και τα χάσαμε με τη σιλουέτα της!

Η Ελένη Ράντου στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram έβαλε τους χιλιάδες followers της σε summer mood ποστάροντας μία φωτογραφία της με μαγιό και τζιν σορτσάκι, με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει τα 19 χιλιάδες like!

H Ελένη Ράντου όπως θα δείτε και εσείς, είναι σε φόρμα. Πριν από δύο χρόνια είχε κάνει δίαιτα και είχε χάσει πάνω από δέκα κιλά και έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Η Ελένη Ράντου σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τα κιλά που έχασε: «Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά… Στην αρχή έκανα διατροφή, τώρα πια τρώω κανονικά… Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, γλυκά. Εγώ δεν φανταζόμουν πόσο καλό κάνει στην υγεία μια προσεγμένη διατροφή, γιατί ήμουν της λογικής γουρουνιάζω. Από όλο το κρέας εγώ μόνο το λίπος λάτρευα. Αλλά άμα μπεις στη διαδικασία, σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν το αντέχει πια ο οργανισμός σου. Πάω να φάω τώρα σοκολάτα που τη λατρεύω γιατί γενικά ήμουν γλυκατζού και δεν την αντέχει το στομάχι μου».

Έχει απίστευτη σιλουέτα και δείτε τη σπάνια φωτογραφία της με μαγιό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved