Ελευθερία Ρήγου: Τα προβλήματα λόγω κορονοϊού και ο άνθρωπος που θέλει να προστατέψει
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: Τα προβλήματα λόγω κορονοϊού και ο άνθρωπος που θέλει να προστατέψει

Η Ελευθερία Ρήγου μιλά για τη δύσκολη περίοδο και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της.

Για την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και για τους δικούς της, ανθρώπους, μίλησε η Ελευθερία Ρήγου, η οποία δήλωσε πως βίωσε μια μεταβατική περίοδο για τη ζωή της.

Πώς είσαι αυτόν τον καιρό;

Είμαι καλά από πλευράς υγείας, γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, θεωρώ ότι το να παραμένει υγιής είναι ευλογία. Είναι σημαντικό να διατηρήσω τη ζωτικότητα μου και να δεχτώ τον εαυτό μου όπως ακριβώς είναι. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να είμαστε αρνητικοί, γιατί είναι μια εποχή που δοκιμαζόμαστε σκληρά από αυτήν την πανδημία και πρέπει να αναπτύ­ξουμε αίσθημα ενότητας και αγάπης με τους ανθρώπους, κόντρα στην κοινωνική αποξένωση που αναγκαστικά πρέπει να επιβάλουμε στους εαυτούς ως μέτρο προστασίας.

Η καραντίνα λόγω κορονοϊού, τι άλλαξε στην καθημερινότητα σου την "επόμενη μέρα";

Η περίοδος της καραντίνας για μένα, ήταν η μεταβατική περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθα αναγκαστικά ότι η ζωή μου από εδώ και στο εξής, δεν θα είναι ποτέ όπως πριν. Η καθημερινότητα μου άλλαξε ως προς το ότι σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλειά μου, όπως όλος κόσμος άλλωστε, κι αυτό δεν έχει αλλάξει δυστυχώς μέχρι στιγμής. Αυτό ήταν ένα πλήγμα για μένα. Δεν γνωρίζω τι μέλλει γενέσθαι με αυ­τήν την ασθένεια και την εξέλιξη της, δε γνωρίζω αν έχω ανοσία, ούτε αν μπορώ ν' αντιδράσω αν νοσήσω. Το μόνο που γνωρίζω, είναι πως στο πολύ οικείο περιβάλ­λον μου, έχω μια μαμά με πολύ σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και πρέπει να την προστατεύσω, Γι΄αυτό και προσέχω πολύ. Όταν σκέφτομαι τον αγώνα που κάνει να αναπνεύσει, θυμώνω πάρα πολύ με τα διάφορα που ακούω κατά καιρούς.

Ποια γεγονότα στη ζωή σου, σ' έχουν στιγμα­τίσει σε βαθμό ν' αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου;

Όταν πρέπει να βάζεις συνέχεια "πλάτη", γιατί έτσι βολεύονται οι καταστάσες, τα γεγονότα που προκύπτουν, καμιά φορά είναι εις βάρος σου. Η κοσμοθεωρία μου λοιπόν, έχει να κάνει με απλά πράγματα, που με συνειδητά βήματα, όλοι μπο­ρούν ν' ακολουθήσουν για μια καλύτερη ζωή. Προσπαθώ να κάνω καλύτερες επιλογές πα­ντού. Ξεκινώντας από τη διατροφή μου. Έκοψα κάποιες κακές συνήθειες και καταχρήσεις, γιατί διαπίστωσα ότι τις επόμενες ημέρες ξυπνούσα χωρίς ενέργεια. Άρχισα να περπατάω περισσότε­ρο, αλλά κυρίως σταμάτησα κάθε είδους τοξική σκέψη και σχέση. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη αποτοξίνωση που έκανα.

ΠΗΓΗ:ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved