Ελευθερία Ρήγου: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο της (pics)
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο της (pics)

Ελευθερία Ρήγου: Όσα δεν γνώριζες για τον γιο της ηθοποιού.

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, πέρασε η Ελευθερία Ρήγου, η οποία μίλησε ανοιχτά για τον γιο της, αλλά και το ρόλο της ως μητέρα.

Μίλησε μου για τη σχέση σου με τον γιο σου

Θεωρώ ότι είναι μια αρκετά καλή σχέση, που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό και στην αμοι­βαία αγάπη.

Μπορεί μια μητέρα να διατηρεί και φιλική σχέση με το παιδί της;

Νομίζω πως ναι, μπορεί μια μητέρα να το κάνει αυτό. Υπάρχουν όρια σε κάθε σχέση. Όταν σέβεσαι τα όρια που θέτει ο άλλος και δεν "μπαίνεις" στον χώρο του, τότε μπορείς να είσαι φίλος του.

Συζητάς τα πάντα με τον γιο σου;

Με τον γιο μου συζητάμε ό,τι τον προβληματίζει, ό,τι τον απασχολεί. Είναι ένα πολύ θετικό άτομο και στηρίζω απόλυτα τις επιλογές του.

Ποιο όνειρο σου έχει μείνει στη μέση;

Από μικρή ήθελα να κάνω πολλά πράγματα. Το μυαλό μου ταξιδεύει συνέχεια σε διάφορα. Φυσι­κά η πραγματικότητα και οι ανάγκες που παρου­σιάζονται, σε κάνουν να προγραμματίζει διαφο­ρετικά τα πλάνα σου. Χωρίς όνειρα όμως, νομίζω ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, ειδικά στην εποχή που διανύουμε. Προς το παρόν τα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί, γιατί έχω μια ευτυ­χισμένη οικογένεια και είμαι σε πολύ καλύτερη θέση από άλλους ανθρώπους.

Τι είναι εκείνο που ακόμα δε μπορείς ν' αποχωριστείς από τις αναμνήσεις σου;

Υπήρξαν πολλά κα­λοκαίρια, όταν πηγαί­ναμε περιοδεία με το θέατρο, που πέρασα υπέροχα και κρατάω τις πιο όμορφες ανα­μνήσεις. Μάλιστα σε μια αυτές το περιοδεί­ες, είχε έρθει και ο Αλέξανδρος ο γιος μου, παιδάκι τότε, κι ο Θύμιος Καρακατσάνης, τον είχε βάλει να παίξει στη «Λυσιστράτη» και στο τέλος υποκλίθηκε μαζί του. Αυτό είναι δυνατόν να το ξεχάσω; Δεν γίνεται...

Είσαι ο άνθρωπος που ανατρέχει στο παρελθόν;

Σπάνια. Μόνο ως σημείο αναφοράς και θέμα ταυτότητας. Δεν έχω θέματα προσκόλλησης με το παρελθόν, γιατί ζω το σήμερα, έτσι ώστε να χτίσω το αύριο.

Τι είναι εκείνο που θέλεις να έρθει στην προσωπική σου ζωή;

Η αρμονία, αυτό θέλω να έρθει στην προσω­πική μου ζωή.

ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved