Γιάννης Στάνκογλου: «Όλοι οι καλλιτέχνες προετοιμάζονται για τις δυσκολίες που έρχονται»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Όλοι οι καλλιτέχνες προετοιμάζονται για τις δυσκολίες που έρχονται»

Ξανά στη σκηνή με τον ρόλο του γοητευτικού και δαιμόνιου Φινλανδού αριστοκράτη Γιούγκερμαν θα ανέβει στο τέλος του μήνα ο Γιάννης Στάνκογλου για δέκα τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο «Πορεία».

Η εξαιρετική παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση και λατρεύτηκε από το κοινό για δύο ολόκληρα χρόνια, φτάνει στο τέλος της έπειτα από 150 Sold out παραστάσεις. Πώς όμως θα διεξάγονται φέτος οι θεατρικές παραστάσεις υπό την απειλή του αόρατου εχθρού;

«Θα κάνουμε όλοι τα τεστ για COVID και μετά με κάποιον τρόπο θα ξεκινήσουμε. Ξέρουμε τι είναι δύσκολο, αλλά, από την άλλη, δεν πρέπει να κλείσουν τα θέατρα. Θα είμαστε προσεκτικοί με τα πάντα. Οπως πάμε σε μια τράπεζα ή όπως συναντάμε τους φίλους μας. Ο κόσμος έχει φοβηθεί, πράγμα το οποίο με στεναχωρεί πολύ, αλλά ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα κάποια στιγμή», δηλώνει στο Secret ο αγαπημένος ηθοποιός.

Το στοίχημα για τις φετινές θεατρικές παραγωγές είναι να καταφέρουν να είναι βιώσιμες και για τον λόγο αυτόν ήδη έχουν ξεκινήσει οι ανάλογες ζυμώσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. «Ολοι οι καλλιτέχνες έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τις δυσκολίες που έρχονται. Εχουμε αρχίσει να ψαχνόμαστε για να βρούμε με ποιον τρόπο θα συνεχίσουμε. Το θέμα είναι να μπορεί μια παραγωγή να βγαίνει οικονομικά. Και νομίζω πως οι άνθρωποι του θεάτρου κινούνται αναλόγως, ώστε να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μην κλείσουν τα θέατρα. Δεν θέλουμε να κλειστεί μέσα ο κόσμος εξαιτίας του φόβου», αναφέρει.

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν κρύβει την ανησυχία του και για το βιοποριστικό θέμα σε σχέση με το επάγγελμα του ηθοποιού, καθώς δεν είναι λίγες οι αλλαγές που θα συντελεστούν στο εξής στον καλλιτεχνικό χώρο. «Εχω προβληματιστεί πολύ. Αυτό που σίγουρα θα αλλάξει είναι ότι θα γίνονται περισσότερες δουλειές στην τηλεόραση. Ηδη τα πιο πολλά κανάλια έχουν ρίξει το βλέμμα τους στη μυθοπλασία. Εγώ είμαι 19 χρόνια συνεχόμενα στο θέατρο και μου αρέσει να δουλεύω σαν το μυρμήγκι. Θα ήθελα πολύ να κάνω θέατρο φέτος, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να αρχίζει ένας θίασος πρόβες και μετά να μας λένε πως ακυρώνεται η παράσταση. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω γυρίσματα στο νέο σίριαλ του Mega "Σχεδόν ενήλικες" της Μυρτώς Κοντοβά, το οποίο θα προβάλλεται από το τέλος Οκτωβρίου», δηλώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved