Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Μικρός ήθελα να ανακαλύψω τον κόσμο»
Showbiz

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Μικρός ήθελα να ανακαλύψω τον κόσμο»

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος εδώ και ένα χρόνο μένει μόνιμα στην Κύπρο για λογαριασμό της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις».

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του εκεί, για το αν του αρέσει η καθημερινότητα, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με τη μαγειρική. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε ο ηθοποίος.

- Τον τελευταίο χρόνο μένεις στην Κύπρο.

«Το θέατρο το έχω αφήσει προς το παρόν, σίγουρα για έναν χρόνο ακόμα. Ήμουν 4 χρόνια στη Ζάκυνθο, έφυγα έναν χρόνο και πήγα στη Λάρισα, εκεί κάναμε τρεις παραστάσεις στο θέατρο και στο τέλος της σεζόν, το Ιούνιο, μετακόμισα στην Κύπρο λόγω του σίριαλ «8 Λέξεις», που προβάλλεται από στο ΣΚΑΪ. Ζω μόνιμα, εδώ κι έναν χρόνο στην Κύπρο, εκεί πέρασα και την καραντίνα».

- Πώς ήταν τα πράγματα εκεί;

«Μονότονα, ήμουν μόνος μου στο σπίτι, με το σκυλί μου και μαζί μ' ένα συνάδελφο που έμενε εκεί, κι από άποψη παρέας, τα παιδιά, οι Κύπριοι ηθοποιοί που όταν τέλειωσαν τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα, συναντιόμασταν. Ήταν δύσκολοι μήνες. Κανείς δεν το περίμενε αυτό που έγινε, ήταν αναπάντεχο και στοίχησε σε όλους μας ψυχολογικά κι οικονομικά. Στην Ελλάδα ήρθα για διακοπές τον Αύγουστο. Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή στην παραγωγή, ότι υπάρχει το σκυλί, το οποίο δε μπορεί να πηγαινοέρχεται 4 φορές τον μήνα με το αεροπλάνο, πρακτικά αλλά και οικονομικά δεν γίνεται. Το συζήτησα και μου βρήκαν ένα σπίτι σε μια περιοχή που βοηθάει, οπότε εξυπηρετούμαι κι εγώ και το σκυλί. Εκεί γύρω μένουν οι περισσότεροι συνάδελφοι. Τώρα έχω εδώ τον σκύλο μου για διακοπές, ταλαιπωρήθηκε λίγο στο αεροπλάνο... Πληρώνει εισιτήριο πιο ακριβό από τους ανθρώπους και τώρα λόγω μέτρων, πρέπει 24 ώρες πριν ταξιδέψει, να έχει εξεταστεί από κτηνίατρο, γενική εξέταση, δεν φτάνει μόνο το εμβόλιο».

- Πώς είναι τα πράγματα εκεί με το σίριαλ;

«Όταν πρωτοπήγα δεν ήξερα πώς δουλεύουν, βέβαια, είχα δει τις προηγούμενες δουλειές. Δουλεύουν επαγγελματικά, έχουν 3-4 συνεργία την ημέρα, παράγουμε 3-4 επεισόδια την ημέρα, για να μπορέσει να βγει το σύνολο ολόκληρης της σεζόν. Οι ρυθμοί είναι εντατικοί, αλλά φροντίζουν οι άνθρωποι να μην υπάρχει αυτό καθημερινά. Ο καθένας μας δουλεύει περίπου 3-4 μέρες την εβδομάδα, κατά μέσο όρο. Υπάρχουν φορές που θα δουλέψεις κάθε μέρα, αλλά και 2 φορές την εβδομάδα. Μπορεί να δουλέψεις 10-12 ώρες την μέρα, μπορεί να δουλέψεις και 3 ώρες. Είναι ένα πρόγραμμα που βάσει οργάνωσης βγαίνει ξεκούραστα, βέβαια υπάρχουν και κουραστικές ημέρες».

- Σου αρέσει αυτή η καθημερινότητα εκεί;

«Ναι, για να σου πω την αλήθεια, κάνω κάτι που μου αρέσει, έχει και δύσκολες σκηνές ν' αντιμετωπίσουμε. Ξυπνάω το πρωί, πηγαίνω στη δουλειά μου, φροντίζω τον εαυτό μου και τον σκύλο μου, οργανώνω τη ζωή στο εξωτερικό, γιατί παρόλο που είναι προσφιλής χώρα, είναι εξωτερικό, έχει συνήθειες στον τρόπο ζωής, που είναι ξένες προς τον Ελλαδίτη. Οδηγούν δεξιοτίμονα, κάτι που έχω κάνει στα γυρίσματα, αλλά δεν μου είναι εύκολο. Είναι μια εικόνα ξένου τόπου, ενώ στην ουσία είναι πολύελληνικός. Μου αρέσει η κυπριακή διάλεκτος, η προφορά τους, δεν μαθαίνω κυπριακά, είναι δύσκολα, αλλά καταλαβαίνω όταν μιλάνε, είναι παράξενη χώρα».

- Εγκλιματίστηκες εύκολα;

«Δεν δυσκολεύτηκα».

- Είσαι πολίτης του κόσμου;

«Υπήρξα για ένα διάστημα, όταν ήμουν αρκετά μικρότερος, που μου άρεσαν πάρα πολύ τα ταξίδια κι ήθελα ν' ανακαλύψω τον κόσμο. Ενα διάστημα 5 ετών, μέχρι τα 30 μου, ταξίδευα πάρα πολύ συχνά. Μετά τις σπουδές, βρήκα την ευκαιρία και ταξίδεψα πάρα πολύ. Στην Κύπρο θα κάτσω σίγουρα ακόμα έναν χρόνο. Στην αρχή ήταν εύκολο, ανεβήκαμε και στην Κέρκυρα για γυρίσματα, αλλά μετά αναγκάστηκα να μείνω εκεί 7 μήνες σερί και χωρίς δουλειά, κι αυτό ήταν δύσκολο, κατανάλωση δεδομένων στα δίκτυα, πολλή τηλεόραση, βόλτα. Λίγο ποτό παραπάνω, περισσότερα τσιγάρα, κακό φαγητό...».

- Μαγειρεύεις;

«Όχι, αναγκαζόμουν από ντελίβερι και δεν ήταν καλά πάντα... Στο γύρισμα τρώμε, έχουμε κανονική εστίαση, κι όσοι οι συγκάτοικοι μας ήταν κορίτσια στο διπλανό διαμέρισμα, είχαμε τη χαρά να τρώμε και μαγειρεμένα φαγητά, εμείς οι εργένηδες. Όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα με το φαγητό, άρχισα να κάνω κάτι στο τηγάνι, στον φούρνο...», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved