Νίκη Σερέτη: «Μετανιώνω που δε με αγαπούσα περισσότερο»
Showbiz

Νίκη Σερέτη: «Μετανιώνω που δε με αγαπούσα περισσότερο»

Η Νίκη Σερέτη έχει κλειστή την τηλεόρασή της εδώ και χρόνια καθώς νιώθει περίεργα να παρατηρεί τον εαυτό της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το αν θέλει να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ενώ αποκάλυψε ποια και ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Διαβάστε τι αποκάλυψε η ηθοποιός.

- Βλέπεις τον εαυτό σου στις επαναλήψεις των σίριαλ;

«Η τηλεόραση είναι κλειστή εδώ και χρόνια. Όμως με έχω δει πρόσφατα σε κάποια τηλεοπτικά αφιερώματα που μου έκαναν σε πρόσφατες συνεντεύξεις μου, αλλά και σε αποσπάσματα video, που μου έρχονται στο inbox των social media που έχω, κυρίως από νέους ανθρώπους. Είναι περίεργο να παρατηρείς τον εαυτό σου από τόσο μεγάλη χρονική απόσταση. Εγώ, σαν να ήμουν άλλη, αλλά τόσο πολύ εγώ. Υπάρχει ένας πίνακας του Κlee "Angelus Novus", είναι ένας άγγελος που θέλει να απομακρυνθεί από το σημείο που στέκεται ακίνητος, τα μάτια και το στόμα του είναι ορθάνοιχτα, οι φτερούγες του απλωμένες, είναι ακίνητος αλλά μοιάζει σαν να θέλει να απομακρυνθεί από εκεί που είναι, κοιτάει προς το παρελθόν, εκεί όπου εμείς βλέπουμε κάποια γεγονότα, αυτός βλέπει συντρίμμια, θέλει να παραμείνει για λίγο, να ξυπνήσει τους νεκρούς, αλλά μια θύελλα φυσάει από τον παράδεισο και τον σπρώχνει προς το μέλλον. Η θύελλα είναι ό,τι εμείς αποκαλούμε πρόοδο».

- Θ' αποφασίσεις να παίξεις στην τηλεόραση;

«It takes two to tango! Δεν είναι μόνο δική μου απόφαση, πρέπει και κάποιος να με επιλέξει. Σίγουρα η απάντηση θα είναι θετική, αν είναι μια συνεργασία με καλές προδιαγραφές.

- Η προσωπική σου ζωή πώς είναι; Υπάρχει το ενδεχόμενο του γάμου;

«Η ποιήτρια Γλυκερία Μπασδέκη αναρωτιέται: «Δεν πολύ καταλαβαίνω τι σημαίνει 'προσωπική μου ζωή' και φοβάμαι μήπως είναι παγίδα», θα συμφωνήσω μαζί της».

- Με την πάροδο του χρόνου απομακρύνεσαι ή έρχεσαι πιο κοντά στην ιδέα ν' αποκτήσει ένα παιδί;

«Ούτως ή άλλως ο ίδιος ο χρόνος μας απομακρύνει από όσα δεν θελήσαμε πολύ, για να φτάσουμε κάπου αλλού, σίγουρα».

- Ο μεγαλύτερος φόβος αφορά τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου;

«Μόνο εμένα φοβάμαι και τον άνθρωπο».

- Υπάρχει όνειρο που έχει μείνει ανολοκλήρωτο;

«Άπειρα, αλλά τ' ανολοκλήρωτα είναι που αξίζουν περισσότερο, εκεί η φαντασία οργιάζει. Σε ό,τι έχει ήδη πραγματοποιηθεί, η μνήμη είναι αμείλικτη κι επιλεκτική».

- Κλείνοντας τα μάτια ποια ανάμνηση σε ταξιδεύει;

«Ό,τι ήταν ζήτημα φωτός και θανάτου. Όπου υπήρξα το κέντρο του κόσμου κάποιου άλλου. Το τελευταίο μπορεί να πρόκειται για μία φανταστική ανάμνηση...».

- Γιατί μετανιώνεις;

«Που δεν με αγαπούσα περισσότερο».

- Ποιο στοιχείο της συμπεριφοράς σου σε ακολουθεί στο μεγάλωμα σου;

«Οι σιωπές και ο παρορμητισμός μου».

- Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή ζωής που βίωσες;

«Οι θάνατοι αγαπημένων μου προσώπων και οι ματαιώσεις που αιωρούνται καθημερινά», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved