Αποκλειστικό: Ξεσπά η Μπάρμπα: «Το Bachelor προσβάλλει τη γυναικεία φύση. Ντροπή»
Showbiz

Αποκλειστικό: Ξεσπά η Μπάρμπα: «Το Bachelor προσβάλλει τη γυναικεία φύση. Ντροπή»

Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά στο gossip-tv.gr σχετικά με τα ριάλιτι που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση και πολύ περισσότερο με το «The Bachelor».

Η ίδια με ένα post στο Facebook σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το «The Bachelor» και μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr δήλωσε:

«Θεωρώ ότι προσβάλλει τη γυνακεία υπόσταση και φύση, είναι τραγικό. Είναι μια εποχή που η πατρίδα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, τα παιδιά μας αγωνίζονται για τις σχολές τους, για να βρουν εργασία.
Είναι μια δύσκολη στιγμή και ξαφνικά βλέπουμε αυτές τις Αμερικανιές, οι οποίες δεν έχουν κανένα χώρο γιατί δεν έχουν καμία αξιοπρέπεια. Δεν έχουν να δώσουν τίποτα.
Στο κάτω - κάτω τι πρότυπα πουλάνε; Ένα αγόρι με 20 γυναίκες να τον παρακαλάνε να τον δουν, να τον φιλήσουν; Είναι ντροπή! Θα έπρεπε για εμένα να μην υπάρχει καν και θα προβούμε και σε ενέργειες, δεν θα καθίσουμε έτσι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μήνυση στην ίδια την ΕΣΗΕΑ.
Ποιοι είναι αυτοί που επιτρέπουν να γίνονται όλα αυτά;
Γιατί δεν φταίνε οι διευθυντές καναλιών, κάποιος άλλος είναι. Δεν τα βλέπουν όταν τους τα καταθέτουν; Δηλαδή, τα νέα παιδιά τι θα δουν; Τι πρότυπα θα έχουν; Ότι πρέπει να είμαστε όλες έτσι σαν τους ροφούς που είναι αυτές εκεί και να πρέπει να ζουν μόνο για να βρουν έναν πρίγκιπα του παραμυθιού; Είναι τραγικό».

Όσον αφορά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης σχολίασε στο gossip-tv.gr:

«Εγώ χθες εδώ στο σπίτι μου είχα παιδιά που γελάγανε. Το βλέπανε και το διακωμωδούσανε. Γελάγανε κι εγώ νόμιζα ότι έβλεπαν κάποια ταινία και τελικά έβλεπαν το Bachelor για να γελάνε. Το βλέπουν για να το τρολάρουν περισσότερο. Ίσως όμως υπάρχουν και παιδιά που επηρεάζονται γιατί η τηλεόραση έχει τεράστια δύναμη.
Και μιλάμε για ένα κανάλι τόσο σοβαρό και αξιαγάπητο! Ο ALPHA δεν είναι ένα τυχαίο κανάλι, είναι σοβαρό κανάλι και πρέπει να το δουν λίγο, δεν γίνεται».

Σχετικά με το Big Brother σχολίασε:

«Και το Big Brother άλλη μπούρδα. Ο τρόπος που κάθονται, που μιλάνε, η στάση τους, είναι τραγικό! Δηλαδή τι πρότυπα δίνουμε εμείς; Σας δίνουμε 100.000 ευρώ να πάτε, να κάνετε δήθεν μαγκιές και να βριστείτε μεταξύ σας, δεν έχετε λόγο να δουλέψετε, γιατί να σπουδάσετε, γιατί να πηγαίνετε να σκοτώνεστε να βρείτε δουλειά; Πάτε στο Big Brother μήπως και πάρετε 100.000 ξεφτυλίζοντας τον εαυτό σας. Τα θεωρώ ανήθικα και πρέπει να κάνουμε κάτι γι΄αυτό. Και για εμάς τώρα είναι δράση, δεν αρκεί μόνο η κουβέντα».

Παρόλα αυτά σημείωσε πως υπάρχουν και κάποια ριάλιτι που είναι άξια ενδιαφέροντος.

«Ένα ριάλιτι που είχε ο ΣΚΑΙ, ένα πολύ ωραίο, το Survivor, έδειχνε την άμιλλα, τον ανταγωνισμό, είχε αξιοπρέπεια. Εδώ τώρα τι δείχνει; Τα ριάλιτι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν στα σίριαλ, τα οποία είναι εκ των πραγμάτων πολύ πιο σοβαρά και σωστά, εδώ μιλάμε είναι για να γελάς. Με στενοχωρεί όμως που υπάρχουν και παιδιά 9-11 χρονών που λένε "Εγώ θα γίνω σαν αυτή". Εμένα με στενοχωρεί το όλο προϊόν. Δηλαδή επειδή οι Αμερικανοί είναι ηλ@θι@@ και βλ@κ@ς σαν τηλεθεατές, είμαστε το ίδιο κι εμείς; Έχουμε σχέση εμείς με αυτές τις αμερικανιές του κ@λου; Δηλαδή λίγο σεμνότητα και προσοχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved