Big Brother αποκλειστικό: Χάνου:«Αυτό που κάνει η Άννα Μαρία είναι καραγκιοζιλίκι»
Showbiz

Big Brother αποκλειστικό: Χάνου:«Αυτό που κάνει η Άννα Μαρία είναι καραγκιοζιλίκι»

Big Brother: Η Βασιλική Χάνου έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ και μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr.

Η παίκτρια αποχώρησε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» και μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την εμπειρία που έζησε, για τις συμπάθειες, τις αντιπάθειες, τις κλίκες στο παιχνίδι και όχι μόνο!
Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει και τη συμπεριφορά της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη αλλά και του Χρήστου Μακρίδη, οι οποίοι είναι οι πιο συζητημένοι παίκτες του ριάλιτι.

Πώς είναι η καθημερινότητα μετά το Big Brother;

Δεν έχω μπει ακόμα στη ρουτίνα γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι άνεργη και πριν το παιχνίδι ήμουν άνεργη.

Παίζω λίγο με τα social media, όχι ότι ασχολούμαι και πολύ βέβαια και ψάχνομαι να κάνω κάτι που να έχει να κάνει με τον εθελοντισμό μέχρι να βρω κάτι σε δουλειά που να με ενδιαφέρει.

Άρα, μιας και είσαι άνεργη, ένας από τους λόγους που μπήκες στο παιχνίδι ήταν και τα χρήματα;

Ναι, μπήκα για τα χρήματα ξεκάθαρα. Είναι κάτι σαν το τζόκερ, 1 στα 20.

Έκανα την αίτηση τελείως χαζά γιατί ήμουν σε μια φάση που ήθελα να αλλάξω τη ζωή μου και να κάνω καινούργια πράγματα. Έχω ζήσει τη μισή ζωή μου και θέλω στην υπόλοιπη μισή να κάνω πράγματα που να με ενδιαφέρουν πιο πολύ. Παραιτήθηκα από τη δουλειά, έκανα την αίτηση και όταν πέρασα από τις οντισιόν είπα να πάω.

Είσαι και μαμά. Σκέφτηκες ότι οι περισσότεροι παίκτες στο Big Brother είχαν την ηλικία των παιδιών σου; Σε φόβισε αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι ηλικίες έχουν μέσα στο παιχνίδι. Πίστευα ότι θα υπάρχουν 3-4 άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, αυτή την αίσθηση είχα. Όταν πήγα εκεί και είδα ότι τα περισσότερα παιδιά με τα οποία ταίριαξα είχαν την ηλικία των παιδιών μου, πέρασα πάρα πολύ ωραία γιατί ήταν σα να είμαι σε πάρτι φίλων των παιδιών μου. Πάντα περνάω πολύ ωραία με τα παιδιά μου και τους φίλους τους, οπότε δεν με χάλασε αυτό.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκες στο παιχνίδι σε είδαμε με την Άννα Μαρία στο δωμάτιο να μιλάτε και να κατηγορεί τη Σοφία Δανέζη. Πώς αισθάνθηκες;

Με φόρτισε πάρα πολύ αυτό ψυχολογικά. Από τη μία είδα έναν άνθρωπο να ωρύεται και από την άλλη είδα έναν άνθρωπο πιο συγκρατημένο και με καλύτερο λόγο και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ.

O Jay Prodan δήλωσε σε συνέντευξή του στο gossip-tv.gr πως η Άννα Μαρία είναι η πιο έξυπνη μέσα στο παιχνίδι.

Εγώ δεν λέω ότι δεν είναι έξυπνη. Είναι έξυπνη και έχει και χιούμορ και δεν είναι κακός άνθρωπος. Έχει πάρει όμως αέρα επειδή είδε ότι την κράτησε ο κόσμος μέσα.

Στέκεται δίπλα σε ανθρώπους τους οποίους πριν έβριζε και κάνει διάφορα πράγματα τα οποία με δυσαρεστούν. Δεν συμφωνώ με κάποιες κινήσεις που κάνει τώρα που τη βλέπω απέξω και επίσης δεν συμφωνώ και με όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι.

Ξέρω ότι έχει χιούμορ αλλά έχει πάρει έναν περίεργο αέρα και κάνει πράγματα που είναι αντιαισθητικά.

Το «ξου ξου» για ποιο λόγο το έκανε στη Σοφία Δανέζη;

Με αυτό το «ξου ξου» ξόρκιζε το κακό. Η Άννα Μαρία θεωρεί πως αν κάποιος της εναντιωθεί είναι κακός άνθρωπος. Όσο έξυπνος άνθρωπος και να είσαι, όσο χιούμορ και να έχεις αν έχεις θέμα το έχεις.

Το έχω γράψει και στο Twitter. «Ή είναι του… γιατρού ή μας δουλεύει όλους» τελικά.

Αυτό βλέπω τώρα που είμαι απέξω, εκεί μέσα δεν μπορούσα να το καταλάβω.

Θεωρείς ότι μπήκε με στρατηγική;

Εγώ νομίζω ότι πήρε αέρα επειδή την κράτησε ο κόσμος με την ψήφο του. Της μίλησε και η μαμά της στο live με έναν τρόπο σα να της έλεγε ότι όλα είναι καλά και να συνεχίσει αυτά που κάνει. Βλέπω πλέον μια περσόνα που τη συντηρεί και την ενισχύει μετά από τα σήματα που της έδωσε η μαμά της.

Ήσουν υποψήφια προς αποχώρηση με την Άννα Μαρία και τον Χρήστο Μακρίδη, αν ήσουν με κάποιους άλλους πιστεύεις ότι θα παρέμενες στο σπίτι;

Όχι δεν θα έμενα στο παιχνίδι γιατί δεν πρόλαβε ο κόσμος να δει τι είμαι.

Στο Twitter διαβάσαμε τα καλύτερα σχόλια για εσένα από τους τηλεθεατές. Γιατί ενώ σε υποστήριζαν με τα σχόλιά τους, δεν σε κράτησαν με την ψήφο τους;

Εγώ ανήκω σε έναν κύκλο και μια οικογένεια που δεν τους περισσεύουν τα χρήματα για να κάνουν κλήσεις και να με κρατήσουν μέσα. Όλα αυτά τα πιτσιρίκια έξω που με υποστηρίζουν, φαντάζομαι ότι επίσης δεν έχουν χρήματα.

Αυτός ο άνθρωπος εκεί πάνω (Χρήστος Μακρίδης), δεν ξέρω τι λεφτά έχει στην άκρη και πώς τον υποστηρίζουν και επίσης δεν ξέρω ούτε η οικογένεια της Άννας Μαρίας σε τι οικονομική κατάσταση είναι.

Και στο Twitter που με ρώτησαν «ποιος νομίζω ότι θα βγει» τους είπα «αυτός που έχει τους φτωχότερους fan». Μη γελιόμαστε, έχει σημασία κι αυτό.

Έβγαλες έναν πολύ καλό και ήρεμο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Ο Χρήστος Μακρίδης κατάφερε όμως να σε βγάλει εκτός εαυτού.

Είμαι ένας άνθρωπος που έχει άποψη, έχει λόγο, δεν ξέρω κατά πόσο βγήκε προς τα έξω.

Ωστόσο ο Χρήστος Μακρίδης με έφτασε στα όριά μου. Και όχι επειδή είναι εθνικιστής. Αυτό είχα διάθεση να το συζητήσω μαζί του, άσχετα αν όταν το συζητούσαμε έκανε υπεκφυγές γιατί κατάλαβε ότι δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει. Δεν έχει την παιδεία να με αντιμετωπίσει. Μου έλεγε: «Μου τη μπαίνεις; Γιατί αν μου τη μπαίνεις να αλλάξω βόλτα». Με αυτόν τον τρόπο μου μιλούσε, σα να έκανε bullying αλλά εγώ δεν μάσησα.
Παρόλα αυτά δεν ήταν αυτός ο λόγος που σταματήσαμε να μιλάμε με τον αντιδήμαρχο.

Ο λόγος ήταν επειδή είπε για την Αφροδίτη ότι δεν μπορεί να ακούει ούτε το γέλιο της. Άνθρωπος που δεν μπορεί να χαρεί με τη χαρά του άλλου, είναι τουλάχιστον κακός, κάτι πάει στραβά. Για αυτό το λόγο του είπα ότι σταματάω να του μιλάω. Του είπα μάλιστα ότι είπε αυτό για την Αφροδίτη και το αρνήθηκε.

Τον αντιδήμαρχο τον έχουμε δει και σε μία κλίκα. Εσύ πρόλαβες να μπεις σε κάποια από αυτές;

Εγώ δεν θεωρώ πως ήταν κλίκα το ότι έκανα παρέα με παιδιά που περνούσα καλά. Δεν ήταν κλίκα, ήταν παρέα. Με δέχτηκαν, με σεβάστηκαν, με είχαν σαν τη μαμά τους, σαν τη φίλη της μαμάς τους. Παίξαμε μαζί, γελάσαμε, χορέψαμε, περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Δεν μπορώ να το πω κλίκα.

Τον είδαμε στο live να κλαίει, πώς σου φάνηκε αυτό;

Μιλούσε με τη γυναίκα του και την κορούλα του. Μου φάνηκε τελείως φυσιολογικό. Ό,τι κι αν είναι αυτός ο άνθρωπος που δεν μπορεί να συζητήσει, είναι αυτό που λέμε «πονηρός πολιτευτής», αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάει τη γυναίκα του και το παιδί του που είναι μακριά τους.

Έκανε και δουλειές στο σπίτι. Γιατί πιστεύεις ότι άρχισε να δραστηριοποιείται;

Μπορεί και να φοβήθηκε, τον στρίμωξε και η αρχηγός. Από την άλλη μπορεί να άκουσε που του είπε και η γυναίκα του να φροντίσει τα παιδιά στο σπίτι. Ήταν μπηχτή.

Άκουσες κάτι για σένα που να μη σου άρεσε; Υπήρξε κάποιος που να μίλησε για σένα πίσω από την πλάτη σου και να το έμαθες;

Δεν πρόλαβε. Σε μια βδομάδα δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν τέτοια πράγματα. Τώρα επειδή δεν έφαγε ο άλλος το φαγητό μου, δεν με χαλάει καθόλου. Και επειδή πέταξε κάποιος το φαγητό μου επειδή δεν του άρεσε, σιγά, δεν έγινε και κάτι.

Όταν άκουσες τον Χάρη Βαρθακούρη να ανακοινώνει πως εσύ αποχωρείς πώς ένιωσες; Το περίμενες;

Το περίμενα. Και δεν αισθάνθηκα άσχημα, σκέφτηκα αμέσως ότι θα γυρίσω στη μανούλα μου που στενοχωριέται. Η μανούλα μου ήταν ο άνθρωπος που στενοχωριόταν περισσότερο από όλους όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι οι άλλοι όλοι μπορούσαν να το δεχτούν.

Είχα ζυγίσει τα πράγματα. Αν έμενα και έφευγε και ο αντιδήμαρχος θα αισθανόμουν και καλύτερα.

Μετά το τέλος του live μίλησες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη;

Έφυγα αμέσως μετά το live.

Στο live είδαμε και την κόρη σου η οποία είναι και έγκυος. Πώς νιώθεις που θα γίνεις γιαγιά σε τόσο μικρή ηλικία;

Έγινα πολύ μικρή μαμά, οπότε θα γίνω και πολύ μικρή μαμά. Η κόρη μου γίνεται σε φυσιολογική ηλικία, εγώ έκανα πολύ μικρή παιδιά.

Το Big Brother τι γεύση σου έχει αφήσει; Αν σε έπαιρναν τηλέφωνο να ξαναμπείς στο παιχνίδι θα πήγαινες;

Είναι αντιφατικά τα συναισθήματά μου. Αν έμπαινα θα σκεφτόμουν πάλι το πώς με βλέπουν οι άλλοι έξω. Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται και από τις οικονομικές προτάσεις. Εγώ δεν πουλάω τις αξίες μου και αυτό τους το είχα πει από την αρχή. Αν μου έλεγαν να ξαναπάω μέσα αυτό θα τους έλεγα πάλι.

Σε κάποιο άλλο ριάλιτι θα πήγαινες;

Όχι με τίποτα! Και πού να πάω; Στο GNTM; (Γέλια).

Το κοινωνικό πείραμα αυτό του Big Brother είναι πολύ ενδιαφέρον, αν το δεις αγνά και ωραία!

Μία πρόβλεψη για την τελική τριάδα;

Πιστεύω ότι αν τα παιδιά προβάλλονται ωραία και αντικειμενικά, θα δούμε Αφροδίτη, Ζακ σίγουρα δυάδα, γιατί είναι πολύ αληθινοί άνθρωποι και με καλή καρδιά. Και τον Θέμη θα ήθελα επίσης.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved