Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Το love story του ζευγαριού! (Photos)
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Το love story του ζευγαριού! (Photos)

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Και μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, όμως, σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ο γάμος δεν με ενθουσιάζει, αλλά θα ήθελα ένα παιδί», έλεγε σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της η Ελεονώρα Ζουγανέλη όμως να που βρέθηκε ο άντρας που και την ενθουσίασε και την έκανε να θέλει να τον παντρευτεί και να δεσμευτεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων για πάντα μαζί του.

Η αναγγελία του γάμου τους που μας άφησε άφωνους ανέφερε:

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου, κάτοικος Αθηνώ, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβδιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα».

Ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, είχε μιλήσει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και είχε σχολιάσει το ευχάριστο γεγονός λέγοντας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμβεί αυτό. Η Ελεονώρα είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, αγαπά τη ζωή και θέλει να την εξελίξει. Έχει αποδείξει τι αξίζει και δικαίως την έχει αγαπήσει ο κόσμος.
Ο σύντροφός της, ο Σπύρος Δημητρίου, τον οποίο ξέρω και γνώρισα πιο πολύ, είναι ένας ιδιαίτερος και πολύ γλυκός άνθρωπος. Ταίριαξαν και θα ταιριάξουν ακόμα περισσότερο».

Πώς γνωρίστηκαν;

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο... στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας. Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε! Φυσικά, πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου και προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες με κουμπάρα φυσικά τη Σάννυ Μπαλτζή.


«Νομίζω ότι πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό. Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με αυτό. Να σας πω νομικά ό,τι θέλετε. Το πιστεύω αλήθεια ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν.», είπε ο Σπύρος Δημητρίου στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ αποθέωσε την σύντροφό του, Ελεονώρα Ζουγανέλη.


Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», φήμες αναφέρουν ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι έγκυος γι’ αυτό και επίσπευσαν τον γάμο τους.

Λέτε; Με το καλό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved