Καφετζόπουλος: Ο ταλαντούχος και κούκλος γιος του!Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό
Showbiz

Καφετζόπουλος: Ο ταλαντούχος και κούκλος γιος του!Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

«Το μήλο έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά» αφού ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος ακολούθησε πιστά τα βήματα του πατέρα του, Αντώνη και ναι, είναι σίγουρα ένας από τους ανερχόμενους ηθοποιούς που σε λίγο καιρό όλοι θα μιλούν για εκείνον.

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος έχει ήδη ξεχωρίσει στον χώρο του θεάτρου ως ένα υποσχόμενο, ανερχόμενο αστέρι και μάλιστα είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι στόχος του ήταν να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος.

Τη φετινή σεζόν πατέρας και γιος θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μια παράσταση που υπογράφει ο ίδιος υποδεικνύοντας πως εκτός από ταλέντο στην υποκριτική διαθέτει το δικό του χάρισμα στη συγγραφή θεατρικών έργων.

Και φυσικά οι δυο άντρες εκτός από το ταλέντο «μοιράζονται» και πολλά κοινά χαρακτηριστικά αφού πι δυο τους μοιάζουν απίστευτα.

«Πλέον δεν το εκλαμβάνω ως κάτι αρνητικό. Υπάρχουν, όμως, και κακόβουλοι που στέκονται μόνο σε αυτό και λένε «αν δεν ήταν ο γιος του Καφετζόπουλου, τι θα έκανε;». Εδώ υπάρχουν άτομα που το παίζουν εναλλακτικοί ή αντι-mainstream και το έχουν συνέχεια στο μυαλό τους – το βλέπω στο πώς με συστήνουν ή πώς με πλησιάζουν.

Αλλά, μάλλον, έτσι πάει. Τώρα, βέβαια, με τη σειρά, έχω ακούσει ωραία πράγματα, δηλαδή μια κυρία μας σταμάτησε στο δρόμο, μας είπε «μπράβο» και μετά άρχισε να μου λέει διάφορα, ότι μοιάζω με τον πατέρα μου στη φωνή και ότι της αρέσουμε πολύ και οι δύο», είχε πει ο Γιώργος σε παλαιότερη συνέντευξή του αναφερόμενος σε όλους όσοι κάνουν λόγο για σύγκριση με τον πατέρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved