Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Η θέα από το σπίτι τους στην Άνδρο είναι… ονειρική!
Showbiz

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Η θέα από το σπίτι τους στην Άνδρο είναι… ονειρική!

Τις αγαπημένες γωνιές της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο τις έχει δει, όμως τη θέα που έχει το σπιτικό της δεν την έχεις δει… ακόμα και μόλις τη δεις, θα ξετρελαθείς!

Ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι άλλος από τα Άχλα της Άνδρου, εκεί που γνώρισε τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί, έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και μας έχει δείξει τις ομορφιές του.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν παρέλειπε και μέσω της εκπομπής της στον Alpha να αναφερθεί στην Άνδρο, το οποίο επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία και τώρα που έχει χρόνο το επισκέπτεται και το φθινόπωρο.

H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτουν ο Μάκης και η Ελένη φαίνεται ότι προσφέρουν στην παρουσιάστρια την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται. Άλλωστε, είναι κάτι που είχε με τον τρόπο της αναφέρει, όταν ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι την επόμενη χρονιά θα σταματήσει από την μικρή οθόνη: «Είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει».

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν και αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται με τον άντρα της στο νησί και χαίρεται τη φύση. Εσύ έχεις δει την θέα που έχει το πέτρινο σπιτικό της; Ο Μάκης Παντζόπουλος μας έδειξε τη θέα του σπιτιού και «μείναμε άφωνοι»! Δες την και εσύ παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved