Αγγελική: Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι η πρωταγωνίστρια!
Showbiz

Αγγελική: Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι η πρωταγωνίστρια!

Αγγελική: Από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα η αγαπημένη σειρά του Alpha, οι τηλεθεατές δείχνουν να έχουν λατρέψει τους ήρωες και τις ιστορίες τους. 

Η Μαίρη Μηνά, η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια της σειράς, υποδυόμενη την Αγγελική, μία νοσοκόμα που έχει επιστρέψει στη ζωή των ανθρώπων που την ανάγκασαν στο παρελθόν να ζήσει μία κόλαση για να τους εκδικηθεί, έχει ήδη μπει στις καρδιές των τηλεθεατών.

Φυσικό, είναι, λοιπόν, να θέλουν να μάθουν περισσότερα για εκείνη και την καθημερινότητά της. Αυτή την καθημερινότητα δεν τη ζει μόνη της αλλά τη μοιράζεται με τον άνθρωπο που της έχει κλέψει την καρδιά, τον σύντροφό της.

Είναι πασίγνωστος ηθοποιός και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σαράντη, ηθοποιό με σπουδαίες περγαμηνές και πολύ καλές συνεργασίες στο παρελθόν. Μάλιστα, σύντομα θα τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Φαμίλια.

“Μένουμε μαζί με την Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα!” είπε στη Real ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τη σύντροφό του που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Αγγελική.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved