Συγκινεί η Βικτώρια Καρύδα: «Ο δολοφόνος με κοίταζε και γελούσε»
Showbiz

Συγκινεί η Βικτώρια Καρύδα: «Ο δολοφόνος με κοίταζε και γελούσε»

H  Βικτώρια Καρύδα μιλά πρώτη φορά μετά την καταδίκη των δραστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον σύζυγο της, Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Η Βικτώρια Καρύδα ανέφερε: «Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα. Η μόνη προσπάθεια που έκανε, λοιπόν, ήταν να παραπλανήσει το δικαστήριο. Τελικά δεν τα κατάφερε. Ήμουν βέβαιη ότι δεν θα τα κατάφερνε».

Πριν από λίγες ημέρες, οι δύο άνδρες από τη Βουλγαρία που κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του συζύγου της κρίθηκαν ένοχοι από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο επέβαλε ομόφωνα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον 32χρονο που φέρεται να κρατούσε το φονικό όπλο και ποινή 10 χρόνων φυλάκισης στον αδελφό του.

Για αυτή την απόφαση του Δικαστηρίου, η Βικτώρια Καρύδα τόνισε στη Realnews: «Νιώθω δικαιωμένη από τη δικαστική απόφαση. Αισθάνομαι ότι μου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος» προσθέτει με ειλικρίνεια στην εφημερίδα. «Δεν ζήτησα εκδίκηση. Το μόνο που ζήτησα ήταν δικαιοσύνη. Τελικά πιστεύω ότι αποδόθηκε».

Όσο για τον σύζυγό της το μοντέλο είπε: «Ήταν χαρούμενος. Κυκλοφορούσε άνετα. Δεν φοβόμασταν τίποτα. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, πρέπει να μας απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι, αλλά δυστυχώς δεν μας λένε. Όταν γνώρισα τον άνδρα μου, δεν έψαξα το παρελθόν του. Έχω ακούσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον ότι έκανε τα τελευταία χρόνια στην Αυστραλία, αλλά πραγματικά δεν τα πιστεύω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved