Μαριαλένα Ροζάκη - Αποκλειστικό: «Το περσινό καλοκαίρι άνοιξαν οι ουρανοί για μένα»
Showbiz

Μαριαλένα Ροζάκη - Αποκλειστικό: «Το περσινό καλοκαίρι άνοιξαν οι ουρανοί για μένα»

Η Μαριαλένα Ροζάκη πρωταγωνιστεί στο Καφέ της Χαράς  και μιλά στο gossip-tv.gr για το ρόλο της ως "Αρετή".

Το “Καφέ της Χαράς” ανοίγει ξανά τις πόρτες του, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές του ANT1. Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά σίγουρα δεν φανταζόντουσαν πως η κωμική σειρά θα έκανε δυναμικό comeback αρκετά χρόνια μετά! Ο Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα βρίσκονται ξανά στο Κολοκοτρωνίτσι μόνο που αυτή τη φορά περιπλέκονται αρκετά νέα πρόσωπα γύρω τους.

Ο Μανωλάκης έγινε Μάνος και γνώρισε τον έρωτα στα μάτια της Αρετής! Τι γίνεται όμως όταν η Βάλια μπαίνει ξανά στην καρδιά του; Η Μαριαλένα Ροζάκη έχει σίγουρα πολλά να μας πει, αφού εκτός απο "Αρετή" είναι και μια ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα, ήρθε για να μείνει.

Με εμπειρία στο θεατρικό σανίδι αλλά και στη μικρή οθόνη, η λαμπερή ηθοποιός απάντησε για όλα, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως ο ρόλος της σκληρής Αρετής απέχει πολύ από τον ήρεμο χαρακτήρα της.

Το "Καφέ της Χαράς" επιστρέφει! Πώς βρίσκει ο νέος κύκλος την Αρετή;

Όντως επιστρέφει και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό ! Όπως ξέρουμε όλοι από δικιές εμπειρίες ο έρωτας είναι κάτι που δεν περνάει από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Αρετή λοιπόν συνεχίζει να βασανίζεται από τον έρωτά της για τον Μάνο ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα… Αγωνιά και ψάχνει τρόπους να τον κρατήσει κοντά της.

Έχει γίνει ήδη γνωστό, πως προκειμένου η Αρετή να κρατήσει τον Μάνο, θα του αποκαλύψει πως είναι έγκυος, χωρίς όμως να είναι. Η Αρετή θα πετύχει τον σκοπό της ή θα πληρώσει σύντομα το ψέμα της;

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά είναι σεναριογραφικοί μάγοι ! Έτσι λοιπόν ετοιμάζουν στο κοινό πολλές ανατροπές και εκπλήξεις…. Δεν θα είναι τόσο αναμενόμενα τα γεγονότα όσο φαντάζεστε! Υπήρχαν εκπλήξεις ακόμα και για εμάς τους ίδιους διαβάζοντας τα καινούρια επεισόδια, τα οποία έχουν πολύ σασπένς για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και γενικότερα. Να σας πω την αλήθεια έχω μεγάλη ανυπομονησία να διαβάσω τα επεισόδια του νέου κύκλου για να δω κι εγώ η ίδια την εξέλιξη του ρόλου μου και της ιστορίας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα γύρισμα που ο κύριος Ρώμας μου είπε: «Ξέρεις πώς κλείνει ο τέταρτος κύκλος ; Έχει μεγάλη ανατροπή, δεν θα το πιστεύεις!». Διαβάζοντάς το θυμήθηκα τα λόγια του!

Η Βάλια και η Αρετή, θα καταφέρουν ποτέ να γίνουν δυο καλές φίλες;

Θα σας πω ότι ως Μαριαλένα θα ήθελα πάρα πολύ να γίνουν δύο καλές φίλες και ξέρω πως θα το ήθελε και η Έφη με την οποία αγαπιόμαστε πολύ και κάνουμε παρέα, είναι πραγματικά ένα σπουδαίο, σπάνιο πλάσμα, δοτική και καλόψυχη. Δίνω τεράστια σημασία στη φιλία, αισθάνομαι πως η φιλία είναι το δώρο του Θεού προς τον άνθρωπο, η παρηγοριά που του προσέφερε για να αντέξει όλες τις άλλες αντιξοότητες της ζωής. Ο έρωτας τις περισσότερες φορές πονάει και πολλές φορές προδίδει, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της ηρωίδας μου η οποία είναι θύμα στην πραγματικότητα. Η πραγματική φιλία όμως θα κρατήσει μια ζωή και δεν θα προδώσει ποτέ. Εγώ δεν έχω μεγάλη οικογένεια αλλά έχω την ευλογία να έχω κάποιους λίγους πραγματικούς φίλους που είναι η οικογένειά μου. Έτσι λοιπόν θα ήθελα πάρα πολύ η Αρετή να γίνει φίλη με τη Βάλια κάνοντας στην άκρη τον έρωτα μπροστά στη γυναικεία εκτίμηση η μια για την άλλη. Είναι άλλωστε δύο πολύ άξια κορίτσια και οι δύο.

Πώς είναι Περίανδρος Πώποτας ως Χάρης Ρώμας στα γυρίσματα;

Ο Χάρης Ρώμας είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί! Είναι μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για όλους μας γεμάτος αγάπη και προσφορά… Είναι μια συνεργασία που θα ονειρευόταν ο καθένας μας γιατί είναι γεμάτη από στοργή, ενδιαφέρον, χιούμορ, χαρά, χαμόγελα και φροντίδα ανά πάσα στιγμή και για όλα τα θέματα! Το έχω πει κι άλλες φορές αλλά θα το λέω πάντα, προσωπικά εμένα μαζί με την κυρία Χατζησοφιά και το σκηνοθέτη μας, τον Τάκη τον Μιχαήλ, αλλάξανε τη ζωή μου. Έχοντας περάσει αρκετές προσωπικές δυσκολίες στο παρελθόν, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ήρθαν με το μαγικό ραβδί τους σαν τη νονά της σταχτοπούτας και μου γυρίσανε σελίδα. Δεν έχω υπάρξει πιο ευτυχισμένη και πιο δημιουργική. Είμαι ευγνώμων και θα είμαι για πάντα.

Πώς έφτασε η Μαριαλένα Ροζάκη να πρωταγωνιστεί στο "Καφέ της Χαράς";

Είχα στείλει κι εγώ το βιογραφικό μου όπως και πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι ύστερα από μια σχετική ανακοίνωση . Ύστερα από αρκετά δοκιμαστικά και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είχα την ευτυχία αυτή τη φορά να είμαι εγώ η τυχερή… Ήταν ανοιχτοί οι ουρανοί το περσινό καλοκαίρι για εμένα! Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι που έχω ζήσει, μακάρι να έρθουν και άλλα τέτοια καλοκαίρια.

Στην πραγματική σου ζωή θα ξεπερνούσες τα όρια προκειμένου να κρατήσεις έναν άνδρα στο πλευρό σου;

Στον έρωτα πάντοτε ξεπερνάμε τα προσωπικά μας όρια, αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του. Παρόλα αυτά εγώ ως προσωπικότητα είμαι αρκετά κλειστή και εσωστρεφής. Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από όλα κι έτσι ότι περνάω το περνάω μέσα μου. Μια αγαπημένη φίλη μου λέει πως στα μάτια μου φαίνονται τα πάντα αλλά αυτό πρέπει να έχεις ξεχωριστή ευαισθησία για να το καταλάβεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς λοιπόν στον έρωτα δεν είμαι διεκδικητική, αντιθέτως, σε περίπτωση απόρριψης βουλιάζω στον εαυτό μου αλλά μαζεύω τα κομμάτια μου και φεύγω σιωπηλά.

Είχες μιλήσει για το απειλητικό μήνυμα που είχες δεχτεί στο instagram για το ρόλο σου. Τι ακριβώς συνέβη;

Στην αρχή συνέβαινε αυτό αρκετά. Στη συνέχεια όμως ομολογώ πως ίσως λόγω συνεντεύξεων αυτό άλλαξε. Τώρα πια όσοι με συναντάνε ή μου στέλνουν μηνύματα μου λένε «μα είσαι τόσο γλυκιά και συμπαθητική, γιατί κάνει τέτοια πράγματα ο ρόλος σου;». Πρέπει να σας πω πως εγώ θεωρώ τεράστια επιτυχία του ρόλου το να με αντιπαθούν ! Είναι ένα στοίχημα για εμένα γιατί ακριβώς στη ζωή μου δεν έχω σχέση με τον χαρακτήρα της Αρετής. Άρα είναι μια υποκριτική πρόκληση την οποία λατρεύω. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στο επάγγελμά μας, ότι έχουμε τη δυνατότητα της να ζούμε στιγμές από τις ζωές των άλλων, να κάνουμε πράγματα τα οποία εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ στον εαυτό μας.

Προσωπικά τι όνειρα κάνεις; Εκτός από την υποκριτική, το ενδεχόμενο ενός γάμου υπάρχει; Αν φυσικά υπάρχει και κάποιος σύντροφος δίπλα σου...

Προσωπικά ονειρεύομαι τη συντροφικότητα. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για το «μαζί». Είναι η φυσική ανάγκη του ανθρώπου η οποία ξεκινάει από την εποχή ακόμα του ανθρώπου κυνηγού ο οποίος για αυτό το λόγο οδηγήθηκε στο να φτιάξει την έννοια της οικογένειας και της κοινωνίας. Δεν ξέρω λοιπόν αν θα εκφραστεί μέσω του γάμου αυτή μου η ανάγκη αλλά σίγουρα αναζητάω τη συντροφικότητα σε αληθινές ανθρώπινες σχέσεις και όχι σε επιφανειακές καταστάσεις για να περάσει η ώρα.

Να υποθέσω πως σε μικρή ηλικία παρακολουθούσες τη σειρά. Πώς ένιωσες στο πρώτο γύρισμα, όταν αρκετά χρόνια μετά μπήκες στο "Καφέ της Χαράς";

Βεβαίως και την παρακολουθούσα! Η ζωή κάποιες φορές είναι σαν παραμύθι, σκέφτομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω και να μου ψιθυρίσω τη στιγμή που το έβλεπα: «Αυτή η σειρά θα σου αλλάξει τη ζωή, κάνε υπομονή…».

Η αγάπη σου για το θέατρο είναι γνωστή. Τη φετινή σεζόν θα βρίσκεσαι σε κάποια θεατρική παράσταση;

Έχω την ευτυχία να βρίσκομαι και φέτος στο Εθνικό Θέατρο στην παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Φεγγάρι από χαρτί» στη σκηνή του θεάτρου Ρεξ. Ξεκινήσαμε πέρσι αλλά λόγω κορονοιού παίξαμε μόνο τρεις εβδομάδες. Με το συγκεκριμένο συγγραφικό δίδυμο έχω μια σχέση καρμική η οποία καθόρισε τη ζωή και την πορεία μου μια που ως παιδί είχα παίξει στην παράστασή τους «Βίρα τις άγκυρες» στην ίδια σκηνή που παίζουμε τώρα το «Φεγγάρι από χαρτί». Ήταν μια εμπειρία συγκλονιστική η οποία γέννησε τα όνειρα και τις επιθυμίες μου. Έχω την ευτυχία να με έχουν εμπιστευτεί αρκετές φορές για να συνεργαστώ μαζί τους και μου εύχομαι να με περιμένουν στη συνέχεια κι άλλες.

Το μεγαλύτερό σου όνειρο;

Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι η εξέλιξη. Η προσωπική μέσω αληθινών ανθρώπινων σχέσεων και η επαγγελματική μέσω συνεργασιών οι οποίες θα με βελτιώσουν ως καλλιτέχνη. Να γίνω καλύτερη λοιπόν είναι το όνειρό μου! Καλύτερος άνθρωπος, καλύτερη ηθοποιός, καλύτερη τραγουδίστρια… Προχωρώντας μπροστά στο μονοπάτι να βρίσκω μια Μαριαλένα καλύτερη από εχτές και απλώνοντας το χέρι να δίνω και να παίρνω την αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved