Πωλίνα: "Η ανάμνηση που θα κρατούσα από το παρελθόν..."
Showbiz

Πωλίνα: "Η ανάμνηση που θα κρατούσα από το παρελθόν..."

Η Πωλίνα δεν κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια και όπως λέει δεν συγκρίνει το χθες με το σήμερα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την… κανονικότητα μετά την καραντίνα και για όσα έχει αλλάξει ο κορονοϊός στην επαγγελματική και στην προσωπική της ζωή.

Πώς είναι για σένα η... κανονικότητα μετά από την καραντίνα;

«Η καραντίνα ήταν ένα είδος εκπαίδευσης, ανασυγκρότησης και υπενθύμισης ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως όλα μπορούν ν' ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Η κανονικότητα αργεί ακόμα, απλά με αρκετή προσπάθεια, προσαρμόστηκα στα ωράρια και στα μέτρα προστασίας, πρώτα στην καθημερινότητα μου και μετά στη δουλειά μου».

-Αυτό που ζούμε και βιώνουμε με τον κορονοϊό, τι έχει αλλάξει στην επαγγελματική και τι στην προσωπική σου ζωή;

«Η δουλειά των καλλιτεχνών πέρασε και περνά ακόμα δύσκολα, γιατί είναι τόσο επικοινωνιακό επάγγελμα δεν θα ήταν δυνατόν να συνεχίσει μέσα στην πανδημία με τους παλιούς ρυθμούς. Θεωρώ όμως ότι περάσαμε και σε υπερβολές, υποστηρίζοντας ότι οι καθισμένοι κινδυνεύουν λιγότερο από τους όρθιους, κι ότι τα μέτρα και τα ωράρια 9:00-12:00, εξασφαλίζουν την ασφάλεια σε όσους διασκεδάζουν. Στην προσωπική μου ζωή το μόνο που άλλαξε, εκτός από τις ακυρώσεις των συναυλιών και την ανασφάλεια όλων μας για τις επόμενες μέρες, είναι η έλλειψη επικοινωνίας».

-Συγκρίνοντας το χθες και το σήμερα, τι είναι αυτό που θες και περίμενες από το μέλλον;

«Δεν κάνω πια μακροπρόθεσμα σχέδια και ευτυχώς δεν συγκρίνω το χθες με το σήμερα, γιατί ζω αυτό που έρχεται χωρίς ν' αναπολώ και χωρίς να τρελαίνομαι με το αύριο, θέλω συνέχεια να δημιουργώ, γιατί αυτό είναι ζωή και απολαμβάνω όσο μπορώ χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μακριά από άγχη και μίζερες σκέψεις».

-Αν κρατούσες μία ανάμνηση από το παρελθόν ποια θα ήταν αυτή;

«Η ανάμνηση που θα κρατούσα από το παρελθόν, θα ήταν τα ταξίδια κι η ζωή με τον πατέρα μου», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved