«Μπιμπελό» με... ποδάρες: Αυτές είναι οι σταρ με τα μακρύτερα πόδια! (pics)
Showbiz

«Μπιμπελό» με... ποδάρες: Αυτές είναι οι σταρ με τα μακρύτερα πόδια! (pics)

Μικροκαμωμένες σταρ έχουν τα μακρύτερα πόδια, σύμφωνα με τον κανόνα που προκύπτει από την αναλογία μήκους κορμού και κάτω άκρων.

Έρευνα ψυχολόγων βρετανικών πανεπιστημίων έδειξε ότι το ιδανικό μήκος ποδιού είναι αυτό που ανταποκρίνεται στο 1,4 του μήκους του άνω κορμού.

Από αυτόν τον κανόνα προκύπτει ένα μάλλον εντυπωσιακό συμπέρασμα σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun»: η Κάιλι Μινόγκ έχει, τηρουμένων των αναλογιών βέβαια, τα πιο μακριά πόδια απ’ όλες! Με ύψος 1,52 μ. μπορεί να είναι μικροκαμωμένη, όμως τα πόδια της φαντάζουν ποδάρες. Μάλιστα είναι πιο μακριά απ’ ό,τι προβλέπει ο κανόνας της τελειότητας, αφού η αναλογία τους είναι 1 προς 1,57.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, με ύψος 1,62 μ. και αναλογία ποδιών 1 προς 1,42, αγγίζει την τελειότητα, ενώ φροντίζει πάντα να μακραίνει και οπτικά τα πόδια της με τακούνια και ψηλόμεσα ρούχα.

Η Ρίτα Όρα με ύψος 1,65 μ. φροντίζει να τονίζει την καλή αναλογία των ποδιών της, που είναι 1 προς 1,14, με μίνι φορέματα και μικροσκοπικά μπικίνι. Επιπλέον η 29χρονη τραγουδίστρια γυμνάζει τα πόδια της και υποβάλλεται σε θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας.

Όσο για την ψηλόλιγνη Νικόλ Κίντμαν, με ύψος κοντά στο 1,80 μ. και αναλογία ποδιών 1 προς 1,4, πατάει στην τελειότητα!

Η Αλέσα Ντίξον με ύψος 1,68 μ. έχει αναλογία ποδιών 1 προ 1,5, γι’ αυτό στα 41 της φορά μίνι φούστες και φορέματα με εντυπωσιακά σκισίματα για να τονίσει ακόμα περισσότερο το ατού της. Δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί έχει τον τίτλο των Πιο Σέξι Ποδιών της Βρετανίας.

Τέλος, η Κέλι Μπρουκ με ύψος 1,77 μ. και αναλογία ποδιών 1 προς 1,3, αν και φημίζεται για τις καμπύλες της που τραβούν το βλέμμα, αποδεικνύεται ότι και σε ό,τι αφορά τα πόδια ξεπερνά τη μετριότητα.

Αν αναρωτιέστε για τους άνδρες… Οι ίδιοι ερευνητές κατέληξαν ότι οι ιδανικές αναλογίες κορμού – ποδιών είναι διαφορετικές για τους άνδρες, οι οποίοι είναι πιο εντυπωσιακοί όταν το μήκος των ποδιών τους είναι το ίδιο με εκείνο του κορμού τους. Αυτά είναι καλά νέα για τον Τομ Κρουζ και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πηγή Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved