Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η πρόβα νυφικού και η σχεδιάστρια που ανέλαβε τη ραφή του
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η πρόβα νυφικού και η σχεδιάστρια που ανέλαβε τη ραφή του

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε πρόβα νυφικού και θέλει, όπως όλες οι νύφες να είναι πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ! 

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της Σπύρος Δημητρίου στις 10 Οκτωβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά οι προετοιμασίες για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με το Secret η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε πρόβα νυφικού και μάλιστα έγινε γνωστή και η δημιουργός του που θα είναι η Σήλια Κριθαριώτη η οποία ετοιμάζει για τη μέλλουσα νύφη μία custom made δημιουργία της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο... στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας.

Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε! Φυσικά, πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου και προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες με κουμπάρα φυσικά τη Σάννυ Μπαλτζή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved