Σκορδά: Μιλά ανοιχτά πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο
Showbiz

Σκορδά: Μιλά ανοιχτά πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο!

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου τη Σοφία να την δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία»!

Όταν η Φαίη ρώτησε τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ποια είναι η γνώμη του για τον Νίκο Ηλιόπουλο, μιας και τον γνώρισε σε έξοδό τους για φαγητό, είπε: «Μου φάνηκε συγκροτημένος, σοβαρός με άποψη για τα πράγματα, πετυχημένος, ήρεμη δύναμη και πολύ ωραίος».

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου και ποια προοπτική υπάρχει στη σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η Φαίη ήταν ξεκάθαρη: «Έχει πολύ καλή. Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εγώ είμαι έτσι. Αν πατήσεις να δεις σχέσεις Φαίης Σκορδά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πριν ήταν ο Γιώργος, τώρα ο Νίκος. Για να το επιτρέψω αυτό να γίνει, σημαίνει πολλά».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα στο Ενώπιος Ενωπίω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved