Γιώργος Χρανιώτης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του – Έτσι έχασε κιλά!
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του – Έτσι έχασε κιλά!

Ο Γιώργος Χρανιώτης αδυνάτισε πολύ και αποκάλυψε το μυστικό της διατροφής του!

Ο ηθοποιός μίλησε στην Δήμητρα Καλφούντζου και την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου για την αλλαγή στην εμφάνισή του, την καθημερινότητα με τον γιο του, τη γυναίκα του, Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τον φίλο του, Θανάση Ευθυμιάδη!

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι. Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξι, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα.»

Για τη σχέση του με τη φύση και τον Θανάση Ευθυμιάδη είπε: «Μιλούσα με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι αυτός είναι. Αυτό που έδειξε αυτό είναι. Κι εμένα προσωπικά που τον ήξερα τόσα χρόνια και δεν ήξερα αυτήν την πτυχή του και χαίρομαι πάρα πολύ που μου την έδειξε. Μακάρι να ήμουν δίπλα του να χορέψω με πολύ άτσαλο τρόπο γιατί δεν ξέρω να χορεύω πυρρίχιο αλλά θα έμπαινα μες στη βροχή να χορέψω. Με αυτό που έκανε μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη.»

Όσο για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του είπε: «Δεν έχω αδυνατίσει, έχω κόψει το κρέας και τα γαλακτοκομικά. Δεν λέω ότι είμαι vegan γιατί τρώω μέλι και μαλάκια… και όταν το κάνουμε αυτό στο σώμα μας έχουμε αποτέλεσμα… το κάνω εδώ και ένα χρόνο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved