GNTM: Ο φωτογράφος της πρώτης δοκιμασίας απαντά στα σχόλια για τις γυμνές πόζες
Showbiz

GNTM: Ο φωτογράφος της πρώτης δοκιμασίας απαντά στα σχόλια για τις γυμνές πόζες

GNTM: Η φωτογράφιση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Ο νέος κύκλος του GNTM ξεκίνησε με τους συμμετέχοντες να βγαίνουν από τα ρούχα τους για χάρη της πρώτης τους δοκιμασίας. Ο φωτογράφος, Κοσμός Κουμιανός, ο οποίος συνεργάζεται στενά με την παραγωγή του ριάλιτι, ήταν και ο υπεύθυνος για τις λήψεις. Ο ίδιος μάλιστα βλέποντας αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media, θέλησε να απαντήσει με μια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο.

"GNTM και γυμνό σώμα. Φέτος είχα την χαρά αλλά και την τιμή να συμμετάσχω στο ελληνικό #GNTM για ακόμη μια χρονιά. Η χαρά και η τιμή αναφέρονται στους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και στον θεσμό αυτό καθεαυτό για πολλούς λόγους καθώς κάθε χρονιά η ζωή μας έχει προκλήσεις που είτε παρουσιάζονται μπροστά μας είτε τις παρουσιάζουμε εμείς. Δεν υπάρχει ωραιότερο «θέμα» στη ζωή από το ανθρώπινο σωμά. Είναι αυτό το δώρο που μας δίνεται κατά τη γέννησή μας και που μας ακολουθεί σε ολόκληρη τη ζωή μας.

Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε ή να αισθανόμαστε άσχημα ή άβολα και αυτό δεν αφορά μόνο τα μοντέλα – μας αφορά όλους. Μέσα σε αυτές τις «μόνιμες κατοικίες μας», τα σώματά μας, αντιλαμβανόμαστε, αισθανόμαστε, ερωτευόμαστε, εκνευριζόμαστε, φλερτάρουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, ΖΟΥΜΕ. Οφείλουμε να προσέχουμε λοιπόν αυτά «τα σπίτια», να μην τα κρίνουμε αυστηρά, να μην τα μαστιγώνουμε, να μην τα μαλώνουμε αλλά να τα βοηθάμε να εξελιχθούν παράλληλα με εμάς. Το γυμνό για εμένα συμβολίζει την αλήθεια. Το γυμνό σώμα αντιστοίχως συμβολίζει έναν λευκό καμβά, ένα άγραφο βιβλίο πάνω στο οποίο μπορούμε να ζωγραφίσουμε και να γράψουμε ό,τι θέλουμε και αυτό περιέχει μέρος της αλήθειας μας.

Το γυμνό συμβολίζει την προσωπική αλήθεια του καθενός, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό είδα σε αυτούς τους ανθρώπους που φωτογράφισα και αυτό μου έδειξαν. Εις άλλα με υγεία", έγραψε στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved